Jump to content

NOVI SAD

Featured Replies

Taj, ekipa iz Mosta. Mada znam ja još jednog što je još veći sin.

On 23. 6. 2012. at 16:08, garoviks said:
zasto vam smetaju labudovi? po nemackoj ljudima ispred zgrada i po parkovima zive i trce zecevi, veverice, ptice kojekakve, pa nisam nikad cuo da postoje krembili kojima to smeta. kontam da bi bilo bolje da svi parkovi budu kao onaj kod z stanice, gde svako peto jutro iznedri les nekog klosara ili predoziranog narkomana. ah da, i one saletle u dunavskom treba skrsiti i spaliti.
zašto vam smetaju saletle? po austro-mađarskoj ljudima ispred zgrada žive i trče saletle i saleću ih čim odu u radnju da kupe vanil krancle, pa nikad nisam čuo da postoje krembili kojima to smeta u kranclijašenju. kontam da bi bilo bolje da svi parkovi budu kao onaj kod Stanice Zoo, gde svako peto jutro tinejdžerke blajvaju matorcima za sitne pare.
  • Replies 7.8k
  • Views 632.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• jako lepa™ fotka...   Ništa, ili ćemo se potpuno anestezirati, ili će se stvoriti građanske miliceije u nekom trenutku koje će da rešavaju probleme, ali to nće izaći na dobro svakako, ne zna

• Siluje ovaj grad svoje gradjane bez imalo stresiranja. Zatvorili su nam ceo parking ogradom, firma pod nazivom Omega izvodi “obnovu” parkinga u  ime Parking servisa koji se pravi mutav. Parking s

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

zar ne kažete gari           ok, izaćiću sam

Posted Images

On 25. 6. 2012. at 14:43, Mp40 said:
To onaj sin Kurta Kobejna??
Dakle, ovo je 1 sin.222803_5939393315_8519_n.jpg
  On 25. 6. 2012. at 14:27, Baba Ji said:
553234_4206884574990_1171528250_n.jpgDudi :D
:Hail: a imao je dugu pauzu sa razgolićivanjem na žurkama :lol:

uf te spremacica-babasera devojke, alternativke... odakle vise samo izlaze?

povraća mi se :mellow:

Od alternativki? :D

On 25. 6. 2012. at 21:53, Buck Naked said:
Od alternativki? :D
neprijatno mi gledati ih :mellow:

Sonju Mambu bi i ja prskao.

Sliku molio bih.Sent from my cigla using Tapatalk

okej, je l' zna neko šta se dešava u jebenom Novom Sadu?Je l' u gradsku Skupštinu i Vladu ušo fašizam na male dveri?

Inače, Novi Sad, studentski protest 1996/97, photo by Šegi.181085_3844749233995_1603385613_n.jpg

Edited by Buck Naked

Jbt, jutros je rekla da ako je SPS in, oni su aut. Ili se to odnosilo na pokrajinu? :unsure: