June 23, 201212 yr jbt besplatni zagrljaji, ja ne verujemi to kad covek pomisli da ne moze gore od javnih labudova...ali svaka vam cast za stanijine ukrucene bradavice
June 23, 201212 yr Ova plava nek se javi kad krene akcija free cum dumping on glasses.Ja b' to ovako nekako... Edited June 23, 201212 yr by Buck Naked
June 23, 201212 yr Tome fotografa??Tome Nikolića :Da Foto Toma je jedan od najvećih careva našeg sela
June 23, 201212 yr Ova plava nek se javi kad krene akcija free cum dumping on glasses.I ridja dabome! nego jel zezayte ili je ono stvarno naprednjacki Ljuba Tadic?
June 23, 201212 yr a Foto Toma je jedan od najvećih careva našeg selaal je i navukao neku decu na dop...
June 23, 201212 yr jbt besplatni zagrljaji, ja ne verujemi to kad covek pomisli da ne moze gore od javnih labudova...ali svaka vam cast za stanijine ukrucene bradaviceSta se kod vas u borci moze dobiti besplatno?
June 23, 201212 yr Sta se kod vas u borci moze dobiti besplatno?nista dobrodaj boze da vam ti labudovi prezive ovogodisnji egzit. bice mnogo gladnih engleskinjaDuci sta je sa Korindjarom? pobeogradio se i ne dolazi vise u rodnu grudu?
June 23, 201212 yr zasto vam smetaju labudovi? po nemackoj ljudima ispred zgrada i po parkovima zive i trce zecevi, veverice, ptice kojekakve, pa nisam nikad cuo da postoje krembili kojima to smeta. kontam da bi bilo bolje da svi parkovi budu kao onaj kod z stanice, gde svako peto jutro iznedri les nekog klosara ili predoziranog narkomana. ah da, i one saletle u dunavskom treba skrsiti i spaliti.
June 23, 201212 yr Korindjar se utopio u Savi pre dve nedelje.nije me zvao na sahranu?zasto vam smetaju labudovi? po nemackoj ljudima ispred zgrada i po parkovima zive i trce zecevi, veverice, ptice kojekakve, pa nisam nikad cuo da postoje krembili kojima to smeta. kontam da bi bilo bolje da svi parkovi budu kao onaj kod z stanice, gde svako peto jutro iznedri les nekog klosara ili predoziranog narkomana. ah da, i one saletle u dunavskom treba skrsiti i spaliti.pa ti idi u nemacku. i povedi i labudovea sta su saletle?
June 23, 201212 yr Moj prošli dzukac je uleteo u jezero za labudima, al sam ga sprecio da ne napravi sranje.
June 23, 201212 yr u enciklopediji piše da se to zove kiosk :D@Buck i dop: a nije on kriv što su se deca navukla