sherman Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 jbt besplatni zagrljaji, ja ne verujemi to kad covek pomisli da ne moze gore od javnih labudova...ali svaka vam cast za stanijine ukrucene bradavice
Buck Naked Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 (edited) Ova plava nek se javi kad krene akcija free cum dumping on glasses.Ja b' to ovako nekako... Edited June 23, 2012 by Buck Naked
maheem Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 Tome fotografa??Tome Nikolića :Da Foto Toma je jedan od najvećih careva našeg sela
*edited by mod Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 Ova plava nek se javi kad krene akcija free cum dumping on glasses.I ridja dabome! nego jel zezayte ili je ono stvarno naprednjacki Ljuba Tadic?
Buck Naked Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 a Foto Toma je jedan od najvećih careva našeg selaal je i navukao neku decu na dop...
Duci Simonovic Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 jbt besplatni zagrljaji, ja ne verujemi to kad covek pomisli da ne moze gore od javnih labudova...ali svaka vam cast za stanijine ukrucene bradaviceSta se kod vas u borci moze dobiti besplatno?
sherman Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 Sta se kod vas u borci moze dobiti besplatno?nista dobrodaj boze da vam ti labudovi prezive ovogodisnji egzit. bice mnogo gladnih engleskinjaDuci sta je sa Korindjarom? pobeogradio se i ne dolazi vise u rodnu grudu?
Aće Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 zasto vam smetaju labudovi? po nemackoj ljudima ispred zgrada i po parkovima zive i trce zecevi, veverice, ptice kojekakve, pa nisam nikad cuo da postoje krembili kojima to smeta. kontam da bi bilo bolje da svi parkovi budu kao onaj kod z stanice, gde svako peto jutro iznedri les nekog klosara ili predoziranog narkomana. ah da, i one saletle u dunavskom treba skrsiti i spaliti.
sherman Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 Korindjar se utopio u Savi pre dve nedelje.nije me zvao na sahranu?zasto vam smetaju labudovi? po nemackoj ljudima ispred zgrada i po parkovima zive i trce zecevi, veverice, ptice kojekakve, pa nisam nikad cuo da postoje krembili kojima to smeta. kontam da bi bilo bolje da svi parkovi budu kao onaj kod z stanice, gde svako peto jutro iznedri les nekog klosara ili predoziranog narkomana. ah da, i one saletle u dunavskom treba skrsiti i spaliti.pa ti idi u nemacku. i povedi i labudovea sta su saletle?
Duci Simonovic Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 Moj prošli dzukac je uleteo u jezero za labudima, al sam ga sprecio da ne napravi sranje.
maheem Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 u enciklopediji piše da se to zove kiosk :D@Buck i dop: a nije on kriv što su se deca navukla
Recommended Posts