Jump to content

NOVI SAD

Featured Replies

Mislim da je hteo da kaže ŠEBOJ.Da bi se korisnici kabina i posetioci Štranda lakše snašli, izmišljene su ulice i nazvane po biljkama. Čini mi se da postoje i Ulica kestenova, Ulica lipa, itd.

• Replies 7.8k
  • Views 629.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• jako lepa™ fotka...   Ništa, ili ćemo se potpuno anestezirati, ili će se stvoriti građanske miliceije u nekom trenutku koje će da rešavaju probleme, ali to nće izaći na dobro svakako, ne zna

• Siluje ovaj grad svoje gradjane bez imalo stresiranja. Zatvorili su nam ceo parking ogradom, firma pod nazivom Omega izvodi “obnovu” parkinga u  ime Parking servisa koji se pravi mutav. Parking s

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

zar ne kažete gari           ok, izaćiću sam

Posted Images

ne to,nego to što uopšte ima kabinu na štrandu kao svaki staaaaarii novosaadjanin nisam dobro kvotovala

ja imam kabinu na strandu
:huh:

A ovako je nekad izgledao staaaari gospodski strand1156-520x396.jpg

BRIGHTON SWIMMING CLUB, 1863

eno ga garoviks,četvrti sa leva,što je stavio palčeve pod miške

tako je bilo 1863, a 1943 ovako deda baco mog babups: ovo su mi stvarno cale i deda.

Edited by garoviks

Sto su na onoj grupnoj svi kurati

Ili je to klub vlasnika vodene preponske kile.

Zamislite da je Zli Gli ziveo u to vreme. Totalno bi im objasnio kako treba da se izgleda u kupacim gacama.

Zamislite da je Zli Gli ziveo u to vreme. Totalno bi im objasnio kako treba da se izgleda u kupacim gacama.

Previdjate sitnicu da u to vreme jos nije bilo steroida

je l ide neko sutra od novosađana na Calibro 35 u bg????

BRIGHTON SWIMMING CLUB, 1863
Sto su na onoj grupnoj svi kurati
The Guns of Brighton! :D

Edited by Buck Naked

Jes fanovi, uvatila neku ekskurziju kozetina

nova strana, isto pitanje:

je l ide neko danas od novosađana na Calibro 35 u bg????
btw kako se zove smrad nad smradovima, "duhoviti debeljko" voditelj sa rtv-a? vodio je neki kviz, glumio nekog domaćina u studiju koji je izgledao kao gajba, nešto kuvao...mislim da trenutno radi na radiju...