Jump to content
IGNORED

NOVI SAD

melankolic

Recommended Posts

Posted

Al perje ne mozes da jedeš, možeš, možeš i kljun, al nije ukusno.,I da dodam, kakva je to kafana ako u njoj ne smrdi, ako kuvarica malko ne pljucne, ne promesa jelo prstima i sl., nikakva! Ja npr ako ne nadjem dlaku u jelu lepo vratim tanjur i zamolim da ubace koju dugu, bez dlake paprikaš ne valja nista.

Posted

Jelo se danas u Dominu i bolji je nego ikada.

Posted
Potvrđujem.A bio je i u onoj Paklenoj Kuhinji na Prvoj....pa su malo promenili jelovnik (Segedinski gulaš, Sašine palačinke...)Mađari(ce) :heart:Oćemo Ducija!!!
Sasine palacinke? Ja sma jednom seo u neku prcvarnicu preko puta mog faksa gde je (kako sma posle saznao) on bio i redizajnirao jelovnik. Sa tacno 4 jela. Sasine palacinke su bile jedno od njih a gotovo da mogu da se zakunem da je bio i neki gulash :D) izgleda da lik ide okolo i sivma daje isti "redizajn"
Posted

u te palacinke ne ide nista, da se napravi jedna porcija treba mozda 50 dindzi plafon

Posted

Pozdrav, o uporište silno srpske radikalne stranke.Zanima me šta je ovo novo što se otvorilo, "Kaž'te ribarac", valja li? Mislim, ako iko zna?

Posted

Jao novosadstina! Kaz'te Ribarac se nalazi u ulici Keciginoj!!

Posted (edited)

Nema više (staaaare) kečige u čardama. :(

Edited by Buck Naked
Posted

gde je Kecigina ulica?

Posted

pa da, bas sam glupav

Posted (edited)

kazte ribarac drzi deo ekipe koja je drzala kazte u centru, a i ranije na ribarcu. homofobi nisu dobrodosli u njihove objekte. ne znam kakva je hrana.keciga nema vec dugo, jer su ih izlovili i razbili dinamitom, strujom, mrezama, svim zivim, svuda u okolini gde su obitavale.ja imam kabinu na strandu u seboj ulici.

Edited by garoviks
Posted
keciga nema vec dugo, jer su ih izlovili i razbili dinamitom, strujom, mrezama, svim zivim, svuda u okolini gde su obitavale.
i šta će sad biti? :mellow:
Posted
ja imam kabinu na strandu u seboj ulici.
:huh: