Jump to content

NOVI SAD

Featured Replies

Well bar nadjite slike sa mokrim majama barely legal maturantkinja. Hrvateki su ovo huliganisanje nazvali norijade.

• Replies 7.8k
  • Views 629.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• jako lepa™ fotka...   Ništa, ili ćemo se potpuno anestezirati, ili će se stvoriti građanske miliceije u nekom trenutku koje će da rešavaju probleme, ali to nće izaći na dobro svakako, ne zna

• Siluje ovaj grad svoje gradjane bez imalo stresiranja. Zatvorili su nam ceo parking ogradom, firma pod nazivom Omega izvodi “obnovu” parkinga u  ime Parking servisa koji se pravi mutav. Parking s

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

zar ne kažete gari           ok, izaćiću sam

Posted Images

Sjajno veče sa novosadskim (feat. Zr) furunašima - korindjar, steppingrazor, mp40, nisam ja i quizmaster. Sorry što sam naglo morao otić.

Sto se ne prevariste pa ne pozvaste i neku ribu? (osim MP-a)Ugledajte se na nas Islamabadjane, na nasim furunaskim okupljanjima u poslednje vreme ima vise devojcica nego decaka

Sto se ne prevariste pa ne pozvaste i neku ribu? (osim MP-a)Ugledajte se na nas Islamabadjane, na nasim furunaskim okupljanjima u poslednje vreme ima vise devojcica nego decaka
Buck sve devojčice čuva za sebe angry.gif
Pa sto ne dovedes nekad neku od devojcica, nego uvek moram da sedim samo sa vama muskarcima i da pijem pivo i da pricam o sisama tamo nekih zena?
Pa sto ne dovedes nekad neku od devojcica, nego uvek moram da sedim samo sa vama muskarcima i da pijem pivo i da pricam o sisama tamo nekih zena?
Sinoc omjer 7 naprama 4 u korist zena. 'Nuff said.
to je zbog Lanće
Ama odakle vam?!!Sta vam se desilo?

Edited by MayDay

Ama odakle vam?!!Sta vam se desilo?
Gentlemen never tell...
Gentlemen never tell...
jer istina sto se prica, kako si slavno zavrsio vecer?

Gentleman never tells...

kontam da je to jedino sto umes na englezkom

tko ti je ovaj peder na avataru, i kad ces vratiti medjeda, medjede?

laron je peder :(