Sir Oliver Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 rtv Delta obustavila program jer je medju poginulima i jedna njihova radnica
henrik larsson Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 "Očekivali smo da danas, 1. aprila, bude šaljiv i veseo dan, ali tragedija koja se dogodila čini ga tamnim. Ipak, moramo da se borimo za nove mogućnosti i za ljude. Ovom prilikom izražavam saučešće porodicama nastradalih", rekao je Tadić.
Buck Naked Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Meni nije baš najjasnije gde su vatrogasci? Lupam, možda su unutra, možda sa druge strane, ali mi je klip nestvaran. http://www.youtube.com/watch?v=krJtttMwoUo
ToniAdams Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 kako neko uopste moze tako nesto glupo da izjavi, pa makar to bio i tadi?
Gonzo Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 "Očekivali smo da danas, 1. aprila, bude šaljiv i veseo dan, ali tragedija koja se dogodila čini ga tamnim. Ipak, moramo da se borimo za nove mogućnosti i za ljude. Ovom prilikom izražavam saučešće porodicama nastradalih", rekao je Tadić.
hattori Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Meni nije baš najjasnije gde su vatrogasci? Lupam, možda su unutra, možda sa druge strane, ali mi je klip nestvaran. nema tu pomoci, kad su minuti/sekunde u pitanju...http://www.youtube.com/watch?v=D4xaWMKBlw4&feature=relateddim je taj koji ubija.
ToniAdams Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 izgleda da su požar izazvale prskalice koje su palile promoterkeosim ako nisu nosile baklje, ne vidim kako bi to bilo izvodljivo.jebemu sve ako podhitno neko ne odgovara
hattori Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 osim ako nisu nosile baklje, ne vidim kako bi to bilo izvodljivo.izgleda da jeste izvodljivo.pogledaj klip iznad, i tamo je krenulo od prskalica...
ToniAdams Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 (edited) kako jebote moze krenuti od prskalica sem ako nisu svi poliveni benzinom?ovo gore je ipak ozbiljnija pirotehnika.i ono, utvrdili su u roku od par sati da su prskalice promoterki odgovorne? Edited April 1, 2012 by ToniAdams
hattori Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 kako jebote moze krenuti od prskalica sem ako nisu svi poliveni benzinom?ovo gore je ipak ozbiljnija pirotehnika.i ono, utvrdili su u roku od par sati da su prskalice promoterki odgovorne?bad luck?ko ce ga znati...:(
nbg4ever Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 E, jbga sad i ti. Nisu to Karmen prskalice, mada i one mogu da naprave sranje ukoliko padnu na nesto zapaljivo. A to za promoterke pise po komentarima ocevidaca na sajtovima. Koliko je to kredibilno, ne znam. Prva "zvanicna" verzija je bila da su lose instalacije izazvale pozar.
Lezilebovich Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Neimenovani radnik kluba je izvor za te prskalice. Odmah su rekli i da je kontrolisan redovno i da se to svuda može desiti. Sve je moguće, samo inspekcija siguno nije kriva.
morgana Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 kako bi bila kriva isnpekcija, nije inspekcija djuskala sa prskalicamajebote. 3 puta u par godina.
Recommended Posts