April 1, 201213 yr "Očekivali smo da danas, 1. aprila, bude šaljiv i veseo dan, ali tragedija koja se dogodila čini ga tamnim. Ipak, moramo da se borimo za nove mogućnosti i za ljude. Ovom prilikom izražavam saučešće porodicama nastradalih", rekao je Tadić.
April 1, 201213 yr Meni nije baš najjasnije gde su vatrogasci? Lupam, možda su unutra, možda sa druge strane, ali mi je klip nestvaran. http://www.youtube.com/watch?v=krJtttMwoUo
April 1, 201213 yr "Očekivali smo da danas, 1. aprila, bude šaljiv i veseo dan, ali tragedija koja se dogodila čini ga tamnim. Ipak, moramo da se borimo za nove mogućnosti i za ljude. Ovom prilikom izražavam saučešće porodicama nastradalih", rekao je Tadić.
April 1, 201213 yr Meni nije baš najjasnije gde su vatrogasci? Lupam, možda su unutra, možda sa druge strane, ali mi je klip nestvaran. nema tu pomoci, kad su minuti/sekunde u pitanju...http://www.youtube.com/watch?v=D4xaWMKBlw4&feature=relateddim je taj koji ubija.
April 1, 201213 yr izgleda da su požar izazvale prskalice koje su palile promoterkeosim ako nisu nosile baklje, ne vidim kako bi to bilo izvodljivo.jebemu sve ako podhitno neko ne odgovara
April 1, 201213 yr osim ako nisu nosile baklje, ne vidim kako bi to bilo izvodljivo.izgleda da jeste izvodljivo.pogledaj klip iznad, i tamo je krenulo od prskalica...
April 1, 201213 yr kako jebote moze krenuti od prskalica sem ako nisu svi poliveni benzinom?ovo gore je ipak ozbiljnija pirotehnika.i ono, utvrdili su u roku od par sati da su prskalice promoterki odgovorne? Edited April 1, 201213 yr by ToniAdams
April 1, 201213 yr kako jebote moze krenuti od prskalica sem ako nisu svi poliveni benzinom?ovo gore je ipak ozbiljnija pirotehnika.i ono, utvrdili su u roku od par sati da su prskalice promoterki odgovorne?bad luck?ko ce ga znati...:(
April 1, 201213 yr E, jbga sad i ti. Nisu to Karmen prskalice, mada i one mogu da naprave sranje ukoliko padnu na nesto zapaljivo. A to za promoterke pise po komentarima ocevidaca na sajtovima. Koliko je to kredibilno, ne znam. Prva "zvanicna" verzija je bila da su lose instalacije izazvale pozar.
April 1, 201213 yr Neimenovani radnik kluba je izvor za te prskalice. Odmah su rekli i da je kontrolisan redovno i da se to svuda može desiti. Sve je moguće, samo inspekcija siguno nije kriva.
April 1, 201213 yr kako bi bila kriva isnpekcija, nije inspekcija djuskala sa prskalicamajebote. 3 puta u par godina.