Jump to content

NOVI SAD

Featured Replies

On 13. 10. 2011. at 9:06, gazza1 said:
vezbaju rad sa asovom i lopatom, trebace im kad ih za koji mesec uposlimo da nam podignu zidic.
Ovo je jako odvratno. Kao i ostalo tvoje velicanje zidova na drugim temama. Nadam se da je sala.

Edited by sailorman

• Replies 7.8k
  • Views 634.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• jako lepa™ fotka...   Ništa, ili ćemo se potpuno anestezirati, ili će se stvoriti građanske miliceije u nekom trenutku koje će da rešavaju probleme, ali to nće izaći na dobro svakako, ne zna

• Siluje ovaj grad svoje gradjane bez imalo stresiranja. Zatvorili su nam ceo parking ogradom, firma pod nazivom Omega izvodi “obnovu” parkinga u  ime Parking servisa koji se pravi mutav. Parking s

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

zar ne kažete gari           ok, izaćiću sam

Posted Images

slazem se. ali danas ucimo od pametnijih.

Edited by gazza1

On 13. 10. 2011. at 9:11, sailorman said:
Ovo je jako odvratno. Kao i ostalo tvoje velicanje zidova na drugim temama. Nadam se da je sala.
Ne bih rekao da je sala - gari verovatno uvidja da je borba za srcesrbije gotova, pa se polako prestrojava na sledeci zadatak <_<

gari.... :Hail:

On 13. 10. 2011. at 10:21, Berger said:
Ne bih rekao da je sala - gari verovatno uvidja da je borba za srcesrbije gotova, pa se polako prestrojava na sledeci zadatak <_<
Ako je ono srcesrbije, onda ce ova borba za kontra biti potpuno drugacija...neki sa sarenim zastavama su u centru bgd vec probali da se izbore za isto...edit@ srce sam nekako i podneo, al bi mi teze palo ovo drugo da izgubim...

Edited by Pera Zeka

On 13. 10. 2011. at 10:57, gazza1 said:
gari.... :Hail:
Da, ismevanje lokalnih zargonskih izraza je duhovito u nivou imitiranja tudjeg naglaska. Dakle, tuzno.

čuj ismevanje?! zar ne vidiš da gari kulturno prihvata lokalni žargon i da se klanja gariju zbog komentara?

+1

kako se zove zena-gari?

Pa (dru)garicatatatalk

Edited by nisam ja

On 13. 10. 2011. at 12:04, maheem said:
čuj ismevanje?! zar ne vidiš da gari kulturno prihvata lokalni žargon i da se klanja gariju zbog komentara?
i ja sam isto shvatio doticni komentar, - objasnjeno mu je i sada je postao jedan od nas garija - zovimo ga garzzai ;)
  On 13. 10. 2011. at 12:15, gazza1 said:
kako se zove zena-gari?
znam samo za riba-gari ili gari-riba: ženska osoba koji je ortak sa svim garijima a kada se smuva sa nekim garijem onda je ovaj brzo ostavi sa obrazloženjem: "pa kad je ona gari-riba" (više gari nego riba, tj. nedovoljno je ženstvena za ukus garija)

Edited by maheem

meni gari dojaja izraz. bolji je samo garisa, kako me jedan gari zvao.

On 13. 10. 2011. at 12:43, ToniAdams said:
meni gari dojaja izraz. bolji je samo garisa, kako me jedan gari zvao.
Kaze se: Meni je gari 1 pizdarija izraz.edit: Moze i: preteran izraz, ili cak: prepizdarija izraz.

Edited by sailorman

Ju, naopako... :huh: