batticuore Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 dobro je, utihnulo pre nekih pola sata, mozda i malo vise. rekla bih da su zvuci dopirali sa stranda (ili djave?)...svega je bilo...
Buck Naked Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Čega svega? Ima li neki program tih letnjih muzičkih svečanosti? Hoće li biti Oružjem protivu otmičara (ne pitam zbog sebe)?
batticuore Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 verovatno da ima program, al ja nista ne znam. ovo veceras je bilo uzasno, kdp in its best shape. prvo neki turbo-folk, onda rokcina, pomislila sam da nije opet neko okupljanje bajkera (ili biciklista..?). ne secam se tacno kojih je sve obrada bilo, al sigurna sam da je bilo 'smoke on the water', posle toga 'beat it' od majkla dzeksona...
Buck Naked Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Ih, pa to je jedan nivo onda. Opa, ubio sam mrava....!
melankolic Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 (edited) ja samo da obavestim prijatelje koji nisu čuli za ovo.lep pozdrauauau...p.s. zbog ove vesti vredi zagaziti u ovo blato Edited August 19, 2009 by melankolic
Gonzo Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 nijesmo culi. lepa vest, al dok ne vidim ne verujem, neki dan sam prosao pored arene, nisam video ni naznaku nekakvih radova i rekonstrukcije.taj septembarski rok mi deluje malo nerealno. no, we'll wait and see.
Mp40 Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 joj, stob to bilo lepo. Ja bih tamo volo da radim. Ne da prodavam kokice nego da se pitam nesto...
Buck Naked Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 (edited) Ko je, bre, ta Art Vista? Je l' to nešto ozbiljno?Ako bude, sjajno, ne samo zbog bioskopa, već i zato što će se uterati dežurnim kukačima i kulturašima što je grad kulture ostao bez bioskopa, avaj. Edited August 20, 2009 by Buck Naked
Buck Naked Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Komentar koji sam dobio na nekoj FB prepisci o staaaarom Novom Sadu. a sto se tice izvesnog ...... (Buck Nakeda).. ja kao ortodoksna novosadjanka, duuuuboooko korenski vojvodjanka cu te fino podsetiti da je u vojvodini oduvek bilo puno naroda i narodnosti i da su svi fino uzivali u ns. i da je duh ovog grada kao i svaki duh ostao i traje...uostalom kao i njegov sarm, lepota...magnetizam, kom se prosto ne zelis odupreti, cak naprotiv..prepustis se i uzivas..u svemu ;) :)duboko korenski, bato! u mom svetu, to je kad ti koren penisa duboko udje, dasrazumemo.
maheem Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 O KONCERTUŽelimo dobrodošlicu svima vama, ljubiteljima dobre muzike, koji ćete u sredu 02. septembra odvojiti malo vremena da sa nama uživate u divnoj večeri, pod platanom. Taj prostor je odabran između mnogih drugih kao pozornica na kojoj će svoj program izvesti Aleksandar Dujin sa prijateljima.Svi zainteresovani da čuju lepa akustična sazvučja dobrodošli ste na KONCERT POD PLATANOM. Kako ste mogli pročitati i u najavi ovog koncerta, dok nad vama budu treperile zvezde, i dok nad vama bude sijao Mesec, dok budete zaneseni, i zagledani u lepotu noći – sviraće za vas Aleksandar Dujin i prijatelji.Aleksandar Dujin, naš stari znanac sa različitih manifestacija, koji je nastupao u protekle tri decenije na novosadskoj, vojvođanskim, potom jugoslovenskim, pa i evropskim i svetskim scenama, večeras je ovde sa nama. Dujin, kako većina zna, svira klavir, aranžira muziku, diriguje i komponuje. U sredu ćemo slušati deo njegovog autorskog repertoara koji je pripremio za izvođenje sa svojim prijateljima, muzičarima. Program se sastoji iz dve celine od kojih je prva koncipirana tako da nam prikaže pejzaže Vojvodine, a drugom, modernijom, virtuelno putujemo Evropom. Tako ćemo na koncertu slušati Dujinove autorske kompozicije „Dunav kod Bezdana“, „Tiski cvet“, „Žito na vetru“, „Salaš“ i „Preko polja“ u prvom delu programa, dok ćemo u drugom čuti „Hungarian bossa“, „Parisien“, „Weekend samba“, „Happy moments“ i na kraju kompoziciju „I believe“.Sa njim je mlada ekipa novosadskih – vojvođanskih muzičara koji će se predstaviti svirajući za vas u prelepom ambijentu – POD PLATANOM. Neke od njih znate sa ranijih nastupa benda „Aleksandar Dujin Orkestra“, druge sa nekih drugih podijuma, ali 02. septembra u 21 čas ćemo ih slušati kako zajedno muziciraju samo za vas:NEVENA BUSARAC – violončeloBORUT PAVLIČ – violaJASMINA BUSARAC – II violinaMILANA BJELOBABA – I violinaPONGO ROBERT – bubanjMAĐARIĆ IŠTVAN – bas gitaraALEKSANDAR DUJIN - klavir
Mp40 Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Obavezno! Uz premijeru Balsevicevog filma, ovo ce biti Najstariji Novi Sad koji postoji.
slepa živana Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 slušam sportski ritam srca i spominju ovo
Recommended Posts