Quizmaster Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Ipak, ostavi klasike poput "Majka me crnim mlekom dojila, kaputić je za me krojila" i "Volim žene, volim ljude i Reljiće kad polude"
Mp40 Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Ipak, ostavi klasike poput "Majka me crnim mlekom dojila, kaputić je za me krojila" i "Volim žene, volim ljude i Reljiće kad polude" Naravno! Ja sam ujedno i precednik jednoclanog drustva za proglasavanje pojedinih grafita kulturnim SPOmenicima. Pod zastitom drzave treba da budu ti koje si nabrojo i:Kurve Ovamo!Zrtve KurcaBetshebaBoem Koji FuraPrst u OkoOko U prstetuPijte vise mleka a manje nafteDje je ljepak?Kupus, ti si (pa nacrtano srce)!Seselj ce vam presuditi (Irig)Papa se jebe sa crncimaCetnici po celom teluNe volite pravoslavlje, eto vam sad!
Buck Naked Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Treba da imamo igru gde se nalaze ovi grafiti.. "Cetnici..." by srpska deca su na katedrali, a "Papa" by isti autori na Pozoristu mladih, ili obrnuto? I, ne mogu da se setim gde je "Oko u prstetu" :(Gde je Husker Du?
Mp40 Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 ne, ne, nePapa je na katedrali! Gde mu je i mesto!!!NA pozeristu mladih je Srpska deco Krajina nas zove, cica draza sprema cete nove!
Buck Naked Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 A gde behu Cetnici po celom telu, uteram im..i gde je Oko u prstetu, to me ubija sada.
Gonzo Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 ovo je fakin sustina, zilnik car. Medjutim pristojno bi bilo od Vas, koji ne uspevate da izbrojite milionekoje nam donosite, da prestanete da se prenemazete i frazirate.Dajednostavno pocnete da podnosite uredno, u skladu sa pozitivnimzakonima, izvestaje i o tim zaradama kojima se busate u prsa, jer se pozakonu na zarade placa porez, ali , jos vaznije, da prestanete daskrivate cifre milionskih dotacija, zahvacenih iz budzete i iz javnihpreduzeca ,sto dobijate od Grada i Pokrajine za mnogobrojne firme ipoduhvate koje vodite, a koje tako organizujete da se davanjima izdzepova poreskih obeveznika zamece trag.Pa se ne zna da li Vi, odnosnoExit, odnosno Sinema Siti, odnosno Sterijino Pozorje , dobija, uzima ilidaje.
Gonzo Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 (edited) prilog za grafite4 tita nabusita, bilo na naselju, dal u seljackih buna, ne secam se vec.i jos jedan s 4 tita u glavnoj ulozi.ajmo huslere ti si tamo negde. Edited July 9, 2009 by Gonzo
bup Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 empe odradio poso, svaka čast!nadam se da si mogo da nađeš, jer sam pogrešno citirao, piše "romima". ostalo još dva kukasta krsta, jedan na veterinarskoj stanici, drugi na kući do ulaza u oš nikola tesla.moj večiti favorit je "lipti guša, iskri duša" kod socijalnog. morbidna poetika, zamišljam neku vruću gotičarku kako ga piše, ih.
korindjar Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 (edited) E, taman idem tuda sad posle posla a imam sprej u gepeku...Druže Zeleni...prilog za grafite4 tita nabusita, bilo na naselju, dal u seljackih buna, ne secam se vec.i jos jedan s 4 tita u glavnoj ulozi.ajmo huslere ti si tamo negde.4tita i gvoš je preucavanje u kace dejanovic izmedju rivalskih bandi na arhi-naselju. iz istog ciklusa su jos i 'ko u skolu hita skrljace ga 4 tita', 'ko je ruzan kao gaca vijetnamac' (gaca je g i v u gvoš) 'clanstvo za gvos: normalni 10 din, slepi 5 din, gluvi 3 din, slepi i gluvi 8 din' (ovo poslednje po uzoru na Alana Forda kada imaju pozorisnu trupu) Edited July 9, 2009 by Hustler
Buck Naked Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 nadam se da si mogo da nađeš, jer sam pogrešno citirao, piše "romima".mora i nacista biti politički korektan, ipak je Dekada!MP40 car.
Mp40 Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Ako te iko ikad pita - 4 picke 4 tita4 tita lebac vole (na pekari)Betsheba leci! i Betsheba je dobra drugarica... meni se nesto cini da smo vec ranije imali neku diskusiju o grafitima???
čekmeže Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 A ko vam je ovaj Deja Lonac što je ceo grad išaran š njim?
Recommended Posts