Jump to content
IGNORED

NOVI SAD

melankolic

Recommended Posts

Posted (edited)

Dobro, znao sam da je kreten, ali da je baš retardiran, to sam sada naučio. Esej na temu: Kako se idiot trudi da bude kul:

Gradonačelnik Novog Sada, Igor Pavličić, pokrenuo je akciju "Vratimo Novi Sad biciklistima", pozvao srednjoškolce iz Novog Sada da se uključe i obećao im da će ih voditi na deseti Exit festival:Dragi srednjoškolci, Pozivam vas da se uključite u akciju "Vratimo Novi Sad biciklistima" i vodim vas na Exit!Naš grad ubrzano raste i razvija se, a pritom postaje krcat automobilima. Buka, izduvni gasovi, sve manje mesta za parking i rastuća nervoza u saobraćaju postaju obavezan deo naše svekodnevnice. Sa druge strane bajs je super iz nekoliko razloga: nema jeftinijeg prevoznog sredstva, ne zagađuje okolinu, ne pravi gužvu u saobraćaju, najčešće ne pravi ni buku i na kraju, ali ne manje važno - cool je.Osim toga, Novi Sad je idealan za vožnju bicikolom. Ima biciklističke staze i što je takođe jako važno nema mnogo uzbrdica i nizbrdica :). Ovo sve pruža nam šansu da u bliskoj budućnosti Novi Sad zajedničkim snagama spasimo od nepotrebnih isparenja, buke, gužvi i da potvrdimo imidž najcool grada u okolini.Vi mi možete pomoći tako što ćete podržati naš zajednički cilj na stranici akcije na facebook.com i pozvati vaših 25 prijatelja da se uključe, a ja ću vas nagraditi četvorodnevnom ulaznicom za deseti Exit. Hajde da zajednički vratimo Novi Sad biciklistima! Učiniću sve da se poprave biciklističke staze, da se uklone automobili sa njih, da se obezbede parkinzi za biciklove i tako dalje. Dakle, trk na facebook.com, klik na "Join Cause", zatim na "Invite", a nakon što 25 vaših prijatelja podrži našu akciju, šibnite mejl na [email protected] Ova adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je videli. sa naslovom 'Vratimo Novi Sad biciklistima'. I na kraju, naravno, svi na bajsove, kod mene na sok i po akreditaciju, pa na Exit.Srdačan pozdrav,Gradonačelnik Novog Sada, Igor Pavličić
Ja gluplju stvar u životu nisam pročitao, a nije da ih nije bilo. Edited by Buck Naked
Posted
Ja gluplju stvar u životu nisam pročitao, a nije da ih nije bilo.
Bobe mili... I ovaj najcooliji političar je gradonačelnik NS-a...Jebeš mi sve živo i mrtvo™, ako ikad više glasam za nekog, jer su neki drugi gori...Oni drugi su samo krali... Ovi, em kradu, em pokušavaju da budu cool... Ne zna čovek šta je gore...
Posted
Ovi, em kradu, em pokušavaju da budu cool...
:lol: :lol: :lol:e jebes mi sve zivo i mrtvo vrisnuh naglas od smehaa najnesrecniji mi je dan u ovoj godinihvala ti!
Posted

Samo je jos falilo da na kraju kaze tatatira. Koji kreten. :frust:

Posted (edited)

Nego, dragi tatatatirci forumaši, svi na bajseve i kod mene na sok!

Edited by Buck Naked
Posted

Ahahahaha, al imamo bicikool gradonačelnika!!! Ivić - plakat! :D

Posted (edited)

el će ovo armagedon? kamo sunce i svetlost, ja bih napolje danas ako može.

Edited by Gonzo
Posted

Ako Liv Tajler jaše na raketi, ja ću se zavalim i ćekam kraj.

Posted

gde mogu da se nadju polovni bajsevi u ns? najlon subotom?

Posted (edited)
gde mogu da se nadju polovni bajsevi u ns? najlon subotom?
najlon subotom (ili je to nedelja?). mada im u sezoni nabiju cene iznad realnih.probaj s cenjkanjem al tvrdi su. Edited by Gonzo
Posted (edited)

si ti nasao nesto ok? kontao sam ili 18brzinac ili jedan od onih za gradsku voznju. najverovatnije basic 18brzinca, bez onih fensi dodatakakolko kesa da spremim?

Edited by Hustler
Posted
si ti nasao nesto ok? kontao sam ili 18brzinac ili jedan od onih za gradsku voznju.kolko kesa da spremim?
ja sam tražio prošlo leto ili tako nešto, ne sećam se tačno ali cu cifre išle od 5000pa naviše čini mi se. probao da spustim, nisu teli, na kraju se keš izvukao nisam ni kupio.tražio tu neku city varijantu, bilo je par solidnih komada, 18to brzinke su mi delovalekao žešća prevara, tako da bi pre išao na ovo prvo.šta znam, zavrnu te malo, al jbg može da bude dobra investicija, da se naći solidanbajk za koju tisuću manje nego ova sranja što se prodaju po radnjama.
Posted (edited)

I onda, kad kupiš, ne zaboravi, trk na sok kod najcool gradonačelnika, pa na Egzit!

Edited by Buck Naked