Jump to content
IGNORED

NOVI SAD

melankolic

Recommended Posts

Posted

garaze, da ostavis kola. ona jedna kod spensa sad pripada samo rtv vojvodini, te nemas gde da ostavis kola na ceo dan, nego sms na svaki sat.mislim, svejedno meni, nego malo neobicno da nema javne garaze u centru.

Posted
garaze, da ostavis kola. ona jedna kod spensa sad pripada samo rtv vojvodini, te nemas gde da ostavis kola na ceo dan, nego sms na svaki sat.mislim, svejedno meni, nego malo neobicno da nema javne garaze u centru.
Imaš iza pozorišta, kod crkve...
Posted

A meni se smejali što u mom selu nema semafora...a di vam je podzemna garaža?

Posted
A meni se smejali što u mom selu nema semafora...a di vam je podzemna garaža?
Kamo sreće da ni u NS-u nema smafora, nego da su kružni tokovi... A da pešaci prolaze ispod raskrsnica... Samo što je to skupo da se pravi, a ne verujem ni da je u nekom planu... Ni onom najdaljem... A ova jedna nadzemna je sasvim OK... Štaćeš više... :D
Posted (edited)
kako nema angry.gifOva privatna sto sam rekao, ova Radisina i moja omiljena - na trgu galerija (dvoriste prekoputa bazara i arene), gde ako ostavis kola i posle 21h ne placas :D Edited by Hustler
Posted

svaka cast na lokal-patriotizmu, momci :Dma ja to samo onako primetila. i mi posetioci smo krivi, nismo se unapred raspitali.a i ja imala spoting sebrilitija, sestre bekvalac sa podmlacima u kaficu (mislim da se zove kazablanka, tamo po strani od izvrsnog veca) pa me bas bilo briga i da li ce odneti kola kad su mi rekli da je kazna 900 dindzi.lep vam je novi sad, sto jes jes.

Posted
lep vam je novi sad, sto jes jes.
Hvala lepo... Stvarno je lep, ovako u rano leto ... :D
Posted (edited)

Ajde kada smo krenuli sa parkinzima da se malo ispomognemo tako sto cemo dati tipove gde se isti ne mora platiti, a da je centru ili blizu zone placanjaprvi savet za predvecernji odlazak u grad bi bio parking na trgu galerija, jer zli parkirasi u 21h dizu rampu i odlaze kuci, sto znaci da ne morate da platite nistadrugi bi bio parking ispred zgrade DTD-a, sto je sa one strane parka, al je opet na 3 min hoda od dunavske i nema placanjai jel se parking naplacuje u onim ulicama izmedju zitnog trga i uvijdek sinhaza?

Edited by Hustler
Posted
i jel se parking naplacuje u onim ulicama izmedju zitnog trga i uvijdek sinhaza?
mapa_parkiralista_xl.jpgInače, na svim parkiralištima Parking servisa se ne naplaćuje parkiranje nakon 21h radnim danom i 14h subotom
Posted
Ajde kada smo krenuli sa parkinzima da se malo ispomognemo tako sto cemo dati tipove gde se isti ne mora platiti, a da je centru ili blizu zone placanja
to je isto kao da si tražio da ti dam formulu za koka-kolu..
Posted
prvi savet za predvecernji odlazak u grad bi bio parking na trgu galerija, jer zli parkirasi u 21h dizu rampu i odlaze kuci, sto znaci da ne morate da platite nistadrugi bi bio parking ispred zgrade DTD-a, sto je sa one strane parka, al je opet na 3 min hoda od dunavske i nema placanja
chek da vidim dal sam dobro razumeo. :Dparkirash u toku dana, uzmesh tiket uredno, i kad palish kuci posle 9 nema ko da ti naplati? kuuul
Posted

yes! ma kakve koka kole. sad sam vido da je cela kosovska za zajebanciju. u radnickoj ima tih dvorista sa gomilom mesta za parking, cini mi se da kada idete od spensa prema radnickoj isto ima par zgodnih divljih mesta sa desne strane

Posted (edited)

Ajde da ne budem na kraj srca žuta kuća... ima tih majstorskih dvorista u onim zgradama oko spomenika Janiki Balažu.. milina jedna.

Edited by Buck Naked