A_PACH Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 http://www.politika.rs/rubrike/ostali-kome...-mafije.sr.html
batticuore Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 dragi novosadisti, dodjite da uzivamo zajedno!! ko ne dodje - .....
Buck Naked Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Šta je ovo? Niko ne komentariše saobraćajni kolaps i spontani aplauz Tadiću u Zmaj Jovinoj?
notenoughreasonsforclaire Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Šta je ovo? Niko ne komentariše saobraćajni kolaps i spontani aplauz Tadiću u Zmaj Jovinoj?Ost'o danaske kod kuce/u stanu jer se zajeb'o u cetvrtak.
Lale Gator Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Saobraćajni kolaps u Novom Sadu? You must be joking!
Buck Naked Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Ja živim na 2 minuta od hotela Park i nisam mogao iz stana da izađem (tamo valjda spavaju ovi silni predsednici jadnijeg dela Evrope). A baš sam mislio da pozdravim druga Kačinjskog i pitam ga zašto Poljakinje ne mogu da se izležavaju u toplesu. Mislim da na zgradi imam i snajperistu, a ja sam baš na poslednjem spratu, tako da mi po glavi hoda. Dobro, to je baš kul, zapravo.
Кристофер Лумумбо Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Šta je ovo? Niko ne komentariše saobraćajni kolaps i spontani aplauz Tadiću u Zmaj Jovinoj?ovo sam video na vestima. posto su pricali da ce svi kafici biti zatvoreni, kladim se da je saper birao najbolje predstavnike ds omladine da sede u tom kaficu. verovatno je bilo dosta lepih i mladih, starijih i otmenih, predstavnika lbgt populacije...drug tito je bio amater.
radisa Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Ja živim na 2 minuta od hotela Park i nisam mogao iz stana da izađem (tamo valjda spavaju ovi silni predsednici jadnijeg dela Evrope). A baš sam mislio da pozdravim druga Kačinjskog i pitam ga zašto Poljakinje ne mogu da se izležavaju u toplesu. Mislim da na zgradi imam i snajperistu, a ja sam baš na poslednjem spratu, tako da mi po glavi hoda. Dobro, to je baš kul, zapravo.Ja sam pizdio na HATE-u... A mogu da nastavim ovde... Danas sam došao peške sa Limana na Avijaciju, jer su zatvorili raskrsnicu Bulevara i Futoške i naravno sve oko Hotela Kate Bam-Bama...Idioti jedni glupavi, jebao ih samit, kad ceo grad mora da stoji satima, da bi se oni provozali 5 minuta u svojim skupocenim kolicima...Nek idu u Karađorđevo, pa nek se druže sa konjima(mada, nešto mislim, te plemeniti živuljke, ne bi baš htele da se druže sa političarima... Ipak, i konji imaju neki nivo...), mesto da nas drkaju...
Buck Naked Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Je l' odoše ovi Evropljani? Da iziđem iz kućni pritvor..
radisa Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Je l' odoše ovi Evropljani? Da iziđem iz kućni pritvor..Trebalo bi da su otišli... Al' pada kiša... Opet pritvor... Jbg...
Buck Naked Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 (edited) Slovak danas posetio Kovacicu.. nikako da odu! A ja mislio da im dosadilo da ih setaju po manastirima i pokazuju da mi imamo sve bolje i starije od njih, samo to oni ne znaju. I seoski turizam da reklamiraju kad odu kucama! Edited June 21, 2009 by Buck Naked
Lale Gator Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 (edited) Pa dobro, Kovačica je za Slovake isto što i Čikago za Srbe... Edited June 21, 2009 by Lale Gator
Lale Gator Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Ovuda nećeš proći!Kultni beogradski sastav SMF nastupiće u subotu, 27. juna u novosadskom klubu CK13. Kao predgrupa nastupiće "Proleće". Početak svirke najavljen je za 22 sata.
luba Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 a jel stvarno u novome sadu nema nijedne garaze da se ostave kola turista zeljnih upoznavanja novih gradova i radnika na privremenom boravku u srpskoj atini?
korindjar Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 (edited) kakve garaze?Bila je jedna privatna u dvoristu trifkovicevom trgu, sto je sam centar. kontam da bi se moglo sa ljudima odande sve dogovoriti Edited June 24, 2009 by Hustler
Recommended Posts