hattori Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 G3 je super.This post has been edited by mojo: Today, 21:41
steppingrazor Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 G3 je super.This post has been edited by mojo: Yesterday, 21:41 obradiše čoveka za tri sata@pavllleG3 su navijači voše. kada se ne zanimaju praćenjem fuzbala bave se kriminalom, treniranjem krvoločnih pasa i desničarskim mitinzima.
radisa Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 obradiše čoveka za tri sataČuvaj se da i tebe ne nađu... :(
notenoughreasonsforclaire Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Evo opet ja sa lokal lokal patriotizmima. Apparently, snima se neki film na Detelinari, u (ko)produkciji sa Radijom 021. Jos je tesko prokljuviti da li je tema 1) Stari Novi Sad, 2) Zivot u getu i ekipa iz kraja ili 3) Studentsko egzistencijalna problematika iliti nejebica. Verovatno je sve zajedno: studentski film o ekipi iz kraja sa underlying nekad se znao red motivom. Medjutim, meni kao babi iz vica bilo toplo oko srca kada sam ugledao kadrove sa Stare Detelinare. A ko zna, mozda film i ne budu nove Munje.Naravno, muzika za ovaj prvi trejler je ono dosadno beogradsko indie smece, a i glumci nesto ne vidim da imaju novosacki naglasak. Ali, eto, za sve koji se setaju ili kupuju/diluju ovim prostorima..Zna li neko nesto vise (ili, nesto dobro) o ovome? Khm, khm...
Аврам Гојић Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Di ste ljudi!Imam par pitanja:1. Ide neko na "To be punk" da vidi Nika Slotera?2. Gde je ta "kineska cetvrt", to jest stara fabrika "Petar Drapsin"? Kako doci dotle od autobuske?3. Da li je "Muzej zaboravljenih umetnosti" otvoren ili zatvoren prostor? Na sta to lici?
korindjar Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 (edited) 1. da2. predji preko puta autobuske, na stanicu 7ice. pitaj nekoga odakle ide sedmica za liman.sidjes na stanici kod zgrade nis-a, i onda samo prodjes kroz limanski park koji je preko puta stanice i negde u tim zgradama je svirka3. e nemam pojma===vidmo se Edited June 4, 2009 by Hustler
Аврам Гојић Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 fala vi!Bice zanimljivo, raspolozeni ateisti, KUD Idijoti...
korindjar Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Da, samo sa druge, dunavske, strane. Ispada da je to pored NS Time-a. http://nocmuzeja.org/Gradovi/Novi-Sad-Zona-5/M.F.A.M.Inace na istoj lokaciji, samo napolju je '99. bio koncert za 10 godina benda, jedan od najslabijih koncerata, nazalost. Tada je Pecinko otisao, oni su isprobavali neke nove face, kacili se sa publikom...Evo kako izgleda iznutra
Recommended Posts