Jump to content
IGNORED

NOVI SAD

melankolic

Recommended Posts

Posted

koliko bolestan treba da budeš da tučeš ženu od 66 godina :puke:

Posted

66 godina! sektash mali, majku mu! angry.gif ne, stvarno, pre, pre, pre, prejezivo.a o slobetu danas pricali klinci u tramvaju. ja sve cekam da cujem- slobe kralj, ili.. slobe manijak. kad nista. pricaju sa distance.

Nego, da li neko od Beograđana i ostalih dolazi na The Adicts i TBF?
ja cu svrnem na tbf (i adicts-e).
Posted

Ću dođem na ediktse a tbf ne znam ni šta je, znam za tmp a tbf...

Posted (edited)

TBF su bogovi.Edit: možda je starica dilovala esid, zaostao od 1960ih? Onda je sigurno u redu to što joj se dogodilo..

Edited by Buck Naked
Posted
Ću dođem na ediktse a tbf ne znam ni šta je, znam za tmp a tbf...
name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="
type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>">
name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="
type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="480" height="295">
Posted

Dolazi se, naravno. Vise zbog Adictsa, ali i ovo vredi opet videti.

Posted

SUBOTA 16. MAJ 2009. ROUTE 66 -- NOVI SADBOJ LUCKI [stocholm, Sweden]MIR | Nuttah Beats | Shout | JungleXpedition | Keynote | Dutty Rock NECONE [braca Burazeri, Beograd]LEMON [soul Petrol, Baseline]DOUBLE B [Dub Mission, Baseline]M-TECH [iN Bassive, Baseline]Hosted By:SHPIRA & RASHEEDcena ulaznice:200 dinara do 00:00300 dinara od 00:00bojluckiprednja.jpgIN Bassive - drum and bass radio magazin se pune tri godine emituje nedeljom od 22:00 sata na novosadskom IN radiju - 101 MHz (online http://www.inradio.org).IN Bassive se ove sezone predstavio uživo u klubu Route 66 organizujući drum and bass zabave. Na prvoj zabavi povodom trećeg rodjendana emisije, u septembru prošle godine, ugostili smo Implex-a (Rusija) i Voju. Novembar je obeležio povratak u staru školu drum and bass-a (Back To The Oldschool), kada su nam Baseline DJ's predstavili svoje omiljene ploče. U februaru ove godine, iz kluba Route 66, pokrenuo se karavan "Back2Back Sessions" i Novosadjanima predstavio srpski drum and bass portal http://www.dnbcentrala.com a potom nastavio put ka Beogradu i Nišu. Urbani Rejv Alfabet je u aprilu projekcijom Metalheadz filma, panel diskusijom 'Istorija drum and bass kulture' i zabavom, ugostio veterane srpske dnb scene (DJ Ape, Proka i Rahmanee). Na petu drum and bass sesiju u klubu Route 66, u subotu 16.maja dolazi nam Boj Lucki (švedska), prijatelj novosadske dnb publike i vlasnik izdavačke kuće MIR Records.Ovo je njegovo četvrto gostovanje u Novom Sadu i svaki put nas iznenadi sjajnom muzikom,energijom i atmosferom na zabavama.Necone će publici predstaviti svoje vidjenje dubstep muzike a Lemon, Double B i M-Tech su rezidenti radijskog projekta "IN Radio Sunday Sessions" koji se emituje nedeljom na talasima IN radija i čine ga tri emisije (Soul Petrol, Dub Mission, IN Bassive).Domaćini zabave su MC Shpira i MC Rasheed.bojluckiskoplje.jpgOUT ON DA STREETS, THEY CALL HIM BOJ LUCKIIII :)Live at Let It Roll / Prague (Czech Rep)Download Video (83,5MB)Tracklisting: 1. 0=0 - "In your eyes" (Planet Mu Dub) 2. Rebel MC - Jahovia / Ritual remix (Dub) 3. Freddy Fred - Show us the way (MIR Dub) 4. Digital - Gold amen (Dub) 5. Digital - Deadline / 4041 VIP remix (Dub) 6. UK Apache - Original nuttah / BOJ LUCKI VIP (Dub) 7. YT - England story / Benny Page remix (Dub)

Posted (edited)

PROMOCIJA TEMERINSKE PASULJIJADE(KUVANJE PASULJA UZ TAMBURE)basta pivnice Gusanpasaz Zmaj Jovine 4subota 16. maj od 10am

Edited by maheem
Posted
Peščanik - promocija u Novom Saduponedeljak, 18.05.2009. u 19hRadio Cafe, Miletićeva 45Gosti: Biljana Kovačević-Vučo,Petar Luković, Biljana Srbljanović
Posted

Stoka navijačka prebila lika ispred zgrade. Ferka, njih 15 sa šipkama na njega jednog. Razvališe ga. Došla milicija - ukupno uhapšenih 0. Hitna pomoć - 1 teško povredjen. G3 žgadija se posakrivala. Milicija = G3. Rekoše hrabriše sa šipkama, dok su ga šibali na zemlji, ajd sada opet budi grobar. Smrt G3, smrt miliciji, smrt huliganima. Novi Novi Sad

Posted

bate, pa ti ne znas! Oni su Bez Milosta!Ima i grafit to da potvrdi. Video sam danas.

Posted

Viđam ih svakog dana. Komšije smo. Jednom su mi sve gume na kolima isekli. Nisu samo meni, krenuli redom po parkingu. Ta je stoka zaštićena od pandura. Ima G3 svoje predstavnike i kod organa reda. Video sam kada sam zvao muriju da dođe. Zvao sam ih tri puta te noći. Drugi put kada su navraćali poljubili su se sa majmunima. Nikom ništa. Na kraju su srušili saobraćajni znak i stavili ga na put. Ujutru kada sam krenuo na posao bila su dva pandura sa fotografom da vrše uviđaj nad iščupanim znakom. Nisu pronašli huligane. Mene su panduri pitali zašto neću da se predstavim imenom i prezimenom kada sam ih zvao treći put.Metak stoci.

Posted (edited)

G3 je super.

Edited by mojo