Dionysos Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 i jedva cekanje prodidzija na egzitu.ej! ne mešaj prodidži u ovo miropomazanom krajisniku slobi aj objasni ovo matere ti, na osnovu čega si zaključio da je Slobe krajišnik?! Ono, ima baš tipično krajiški naglasak...
korindjar Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 (edited) mogu ja?Aloooo! Ne bih maltretirao čoveka na taj način! Uopšte nije poenta u puštanju ili u prijavi sistemu ili šta već! Slobe se uopšte ne ljuti na narkomana ("to, brate!", "aj još jednom!"), već želi da se iživljava. Što je još jadnije, želi i da to snimi kamerom i pokazuje istim takvim Slobetima kako se iživljavao.Kada se zamislim, ja iskreno mislim da ne bih imao snage ni da na ovaj način maltretiram ljude kao što je Milorad Vučelić ili Isidora Bjelica, a ne nekog garija koji mi je ukrao telefon. Dakle, da sam fizički jak, kao što nisam, i da ga uhvatim i nekako savladam, uzeo bih svoj telefon nazad i to je to. Možda, u strasti, udario čoveka (da sam nedvosmisleno snažniji), najviše. Ovo nije neki hipijevski pacifizam, već prosto ne mogu da nađem opravdanja za torturu ove vrste, i u ovoj situaciji nemerljivo više puta ne podnosim Slobeta od narkomana lopova. Stvarno mi nije jasno šta nije jasno. I kako je oko ovog klipa uopšte moguće podeliti mišljenja.napisao sam da je taj sadizam sabanski i da linija razilazenja po kojoj bi trebalo raspravljati ide van zbunja i snimanjacekaj, a kako bi ti reagovao?! da cujemo: sadizam na sto nacina!ili sadizam u sto poza.opet, pise ti sve na prathodnoj stranici. stvarno ne vidim potrebu za ovim glupostimaaj objasni ovo matere ti, na osnovu čega si zaključio da je Slobe krajišnik?! Ono, ima baš tipično krajiški naglasak...e i meni ovo zapalo za oko Edited May 5, 2009 by Hustler
Duci Simonovic Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 da ne opravdavam slobisku jer je covek ispo glupi majmun i snimak je uopste glup, aliUkradeno mi nekoliko bajkova, na kolima sjebano i pokradeno sve sto je moglo da se sjebe i pokrade i kada bi navato kojeg u jos jednom pljackaskom ataku na nesto moje odro bi ga od batina, skinuo golog i tako premlacenog i golog pustio
boshoku Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 e i meni ovo zapalo za okoboby-jev cale je jodavle. sad jasno?
Zli Gli Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 hahahaha. kupio si svoj bajk. pa ja ne mogu da verujem sta citam. u mom krajblu bi ti rekli- cava!a onda bi dodali- cavetina! pa bi ti ponovo ukrali bajk, i prodali ti ga jos jednom.Pa nista onda, posalji nekog iz tvog kraja da mi ukrade bajk pa da vidimo. Da sam pojeo govno - jesam, ali vec rekoh da ne mogu da maltretiram mnogo slabije od sebe i zato mu je oprosteno (doduse, drugi put vec ne bi bilo). Sto se tice ovog drugog, decka znam od malih nogu i bio je donekle normalan a onda mu je pre par godina umro matori i tu je prso skroz. Jebiga, nije isto kad je debil neko koga dobro znas i neki tamo levi shaban... Npr. jedan od mojih boljih drugova je seljacina na isti fazon onog debelog smrada, voditelja Mace, pa se opet druzimo (mada sam bio u iskusenju, nije da nisam) a debelom bih odsrafio glavu posle maksimalno 5 minuta onih njegovih idiotskih fazona. Jebiga, ko je skontao, skontao je.mislio sam na zavisnike poput ovih... Zar i Zan klod? :( Od cega se on lecio?
Mp40 Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 ne mogu da maltretiram mnogo slabije od sebePih, to je bar lako. Problem je kad probas da maltretiras jace od sebe. Muka ziva! Ne ide nikako...
MrX Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Nego, ima li ovde maratonaca ? Ja vodim svog juniora na ovaj od 3520 metara. Posto od mene nema hleba, nadam se da ce se on za dvadesetak godina uspeti da se dokopa znacke.
vin Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Pa nista onda, posalji nekog iz tvog kraja da mi ukrade bajk pa da vidimo. Da sam pojeo govno - jesam, ali vec rekoh da ne mogu da maltretiram mnogo slabije od sebe i zato mu je oprosteno (doduse, drugi put vec ne bi bilo).cekaj, a ovi od kojih si kupio svoj bajk, i oni su slabiji od tebe? meni nije jasna ta kupovina sopstvenog bajka, a ne to sto nisi polomio tog sto ti ga je ukrao.ej! ne mešaj prodidži u ovo e, ali tacno je, uvek imaju neki izgovor da odu na exit i time dokazu da nisu klasicni sabani vec da su urbani momci.
Zli Gli Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Nema "njih" nego samo jedan lik, taj ex-komsija. Mlad, visok skoro kao ja, suv kao grana i ispijen od heroina ili cega vec. Sto se tice kupovine sopstvenog bajka, to sam odradio iz dva razloga: zato sto sam idiot i zato sto sam hteo da se samokaznim jer sam ostavljao bajk u hodniku a svi ostali ih drze u nekom podrumcicu a.k.a. biciklarnici. Od te kradje ga i ja drzim tamo. Naravno, to sto ja nisam hteo da mu uteram mu nije nista pomoglo jer je odma' posle toga napravio jedno zesce sranje i sad ceka sudjenje... jebiga, zivot je plaza.Speaking of plaza - kad se otvara sezona na Strandu? Ne mislim zvanicno nego kad ljudi pocinju da dolaze tamo, otprilike?
Mp40 Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Penzija vec od pola maja a droljice cekaju raspust...Take it from me, nisam bio tamo vec 10 godina!
Buck Naked Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 (edited) Nego, da li neko od Beograđana i ostalih dolazi na The Adicts i TBF?(a neko od novosadista na Leningrad Cowboys?) Edited May 6, 2009 by Buck Naked
Mp40 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Evo, Slobe inicirao talas narodnog mobilnog stvaralastva...http://www.blic.rs/vojvodina.php?id=91229Picka im materina smrdljiva!
boshoku Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 fali manitua za mobilne. dok snimci desavanja ne poceli da se pripojavljuju, niko nit luk jeo nit luk mirisao. samizdat obrazovni program.
Recommended Posts