Mp40 Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Uglavnom, narkomane treba gaziti i lomiti ali ja ne mogu, jebiga...A zasto ih treba gaziti i lomiti? I zato ti to ne mozes? Ja sve sto mislim da treba raditi i radim!
korindjar Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 (edited) 1. a kako mi to znamo? kako to slobe zna? ako ga je uhvatio u kradji sto ga salje da nabavi novi? 2. otkud znamo da je slobe dobio telefon nazad? otkud znamo da bi policija terala dzankija da skace u trnje, i da par meseci apstinencije u mardelju ne bi povoljno uticalo na njegovu bolest?1. ni ti ni ja ne znamo celu pricu tako da ovde ni ne mozemo da raspravljamo i da ocekujemo da neko bude u pravu, ali bih rekao da se moze izvesti da je nije pogresio.2. mozda nije, pokusao je murija je poznata po tome da jednostavno nema metode daleko opasnije od trnastog zbunja i koje koriste na manje vise svakome ko se pojavi u stanici. da se ne lazemo ovo je nista u poredjenju sa lomljenjem koje bi dobio u pritvoru ili maltretiranjem i silovanjima koje bi ga cekali u zatvoru, a oba su veoma izvesna.daleko izvesnija od toga da bi zatvor popravio njegovo stanje. isto mogu reci i da bi ovo maltretiranje dobro uticalo jer bi mozda prestao sa kradjom telefona zbog posledica koje to moze da vuce. oba su malo verovatnaMeni jedan 30-godisnji narkoman pre par meseci makn'o bajk iz zgrade i odma' ga prodao jednom mom "drugu" koji je u to vreme valjao za najveceg mitrovackog dilera. Ovaj me posle nazvao i rekao da ce mi prodati bajk za 30 evra, na sta sam ja pristao, sa idejom da uzmem bajk bez da mu platim i da posle izlomim tog Kromu dzankija. Medjutim, tu sam skontao da sam donekle sam kriv jer nisam ostavio bajk u podrum nego ga samo vezao za stepenice, a i keva mi je kenjala da ne napravim neko sranje (a posle bi neko mogao da me ubode spricem ). Na kraju je tako i bilo, dao sam pare a ovog sam pustio jer izgleda bas jadno i ne bih se bas osecao opako da sam ga prebio. Kasnije je taj moj drug Mika? napravio neko sranje i sad ceka sudjenje, ako dozivi isto posto je u zescem kurcu (a '86 je godiste ).E, sad, pojma nemam zasto sam ovo napisao kad ionako nisam iz Novog Sada... Uglavnom, narkomane treba gaziti i lomiti ali ja ne mogu, jebiga. Inace, ovaj je poznat policiji ali ga ne zatvaraju a mislim da ga vise i ne tuku... Valjda cekaju da jednostavno umre ili sta vec.Deluje mi da ovim sa tvojom krivicom pre stvaras sebi razlog zasto ne bi reagovao (uzeo bajs bez placanja i/ili istukao ovog) nego sto si zaista tako mislio.lepo, a i ispostavilo se, mudro od tebe,a u vezi gazenja i lomljenja, jel samo ove sto kradu, ili i ove sto lepo pevaju?ne stvarno kako bi ti reagovao? prijavio ga sistemu koji bi 'bolesniku' pogorsao stanje, a ti i dalje ostao bez imovine? ili bi jednostavno pustio da stvar prodje? Edited May 4, 2009 by Hustler
Zli Gli Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Treba gaziti ove sto kradu, naravno. Nisam upoznao jos nijednog koji lepo peva :D A ja nisam mogao jer bih se osecao jadno, taj batica je bas ono... bedan. Ima mozda 60-65kg (a nije bas nizak) i sav je nekako tunjav, obrazi uvuceni, narkomanska faca... Ovako ga neko drugi oleshi, dobije sta je zasluzio a ja neuprljanih ruku. Mada... da sam znao da bih na taj nacin dobio pare nazad, verovatno bi bilo drugacije i bilo bi skakanja po lobanji bez obzira sto je jadan. Ali sta vredi kad je on odma' uzeo tu liniju/dop ili sta vec i usmrkao/ubrizgao. Dakle, lakse bi mi bilo da je bio neki stokilas ili bar neki koji izgleda normalno.
Buck Naked Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 (edited) ne stvarno kako bi ti reagovao? prijavio ga sistemu koji bi 'bolesniku' pogorsao stanje, a ti i dalje ostao bez imovine? ili bi jednostavno pustio da stvar prodje?mogu ja?Aloooo! Ne bih maltretirao čoveka na taj način! Uopšte nije poenta u puštanju ili u prijavi sistemu ili šta već! Slobe se uopšte ne ljuti na narkomana ("to, brate!", "aj još jednom!"), već želi da se iživljava. Što je još jadnije, želi i da to snimi kamerom i pokazuje istim takvim Slobetima kako se iživljavao.Kada se zamislim, ja iskreno mislim da ne bih imao snage ni da na ovaj način maltretiram ljude kao što je Milorad Vučelić ili Isidora Bjelica, a ne nekog garija koji mi je ukrao telefon. Dakle, da sam fizički jak, kao što nisam, i da ga uhvatim i nekako savladam, uzeo bih svoj telefon nazad i to je to. Možda, u strasti, udario čoveka (da sam nedvosmisleno snažniji), najviše. Ovo nije neki hipijevski pacifizam, već prosto ne mogu da nađem opravdanja za torturu ove vrste, i u ovoj situaciji nemerljivo više puta ne podnosim Slobeta od narkomana lopova. Stvarno mi nije jasno šta nije jasno. I kako je oko ovog klipa uopšte moguće podeliti mišljenja. Edited May 4, 2009 by Buck Naked
hattori Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 ne stvarno kako bi ti reagovao? prijavio ga sistemu koji bi 'bolesniku' pogorsao stanje, a ti i dalje ostao bez imovine? ili bi jednostavno pustio da stvar prodje?definitivno ovo drugo.sigurno ne bi maltretirao ni sebe, ni druge, zbog jebenog telefona.
vin Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 (edited) Medjutim, tu sam skontao da sam donekle sam kriv jer nisam ostavio bajk u podrum nego ga samo vezao za stepenice,hahahaha. kupio si svoj bajk. pa ja ne mogu da verujem sta citam. u mom krajblu bi ti rekli- cava!Uglavnom, narkomane treba gaziti i lomiti ali ja ne mogu, jebiga.a onda bi dodali- cavetina! pa bi ti ponovo ukrali bajk, i prodali ti ga jos jednom. Edited May 5, 2009 by vin
hattori Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Treba gaziti ove sto kradu, naravno. Nisam upoznao jos nijednog koji lepo peva :Dmislio sam na zavisnike poput ovih...
vin Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 (edited) ne stvarno kako bi ti reagovao? prijavio ga sistemu koji bi 'bolesniku' pogorsao stanje, a ti i dalje ostao bez imovine? ili bi jednostavno pustio da stvar prodje?cekaj, a kako bi ti reagovao?! da cujemo: sadizam na sto nacina!ili sadizam u sto poza.hvala preporukama za obedovanje, smislicemo vec nesto. :) Edited May 4, 2009 by vin
Buck Naked Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 cekaj, a kako bi ti reagovao?! da cujemo: sadizam na sto nacina!E, nemoj tako. Sadizam je jedan plemenit sport, nemojmo ga mešati sa ovim sranjem bednika kao što je Slobe.
vin Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 (edited) pa jeste neki oblik sadizma (ne taj tvoj prefinjeni ). nema tu sta. ja ne znam kako da dijagnostikujem slobetov majnd. sadizam, u kombini sa jos 8 dijagnoza. ne znam, nije moja struka. Edited May 5, 2009 by vin
Buck Naked Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 (edited) To su psihijatri davno lupetali gluposti, vezujući termin "sadizam" za neseksualne prakse, pa onda povukli reč (kao i za homoseksualce). Sadistic personality disorder is a diagnosis which only appeared in the revised third edition of the American Psychiatric Association's Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders (DSM-III-R). The current version of the DSM (DSM-IV-TR) does not include it, so it is no longer considered a valid diagnostic category. The results of the newer studies have led to calls to abolish sadism and masochism as disease categories completely, arguing that the truly pathological forms are adequately covered by other diagnoses. The BDSM subculture added another dimension to this drive by highlighting claims of discrimination and its potential, and by referring to the precedent of the previous removal of homosexuality from the list of mental disorders.Kada je o seksualnosti reč, poenta je u dobrovoljnosti. Ali da ne širimo temu.. Edited May 5, 2009 by Buck Naked
vin Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 (edited) dobro, dobro, bak, sad sam nesto i naucila. ^_^ onda je slobe neko ko uziva u mucenju drugih, a koji na to ne pristaju dobrovoljno, kakogod se to zvalo. i gori mi je i jadniji milion puta od ovog dzankera. i ne vidim opravdanje za njegov postupak. jadnik isfrustrirani. jebao ga telefon da ga jebao. Edited May 5, 2009 by vin
Buck Naked Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 (edited) onda je slobe neko ko uziva u mucenju drugih, a koji na to ne pristaju dobrovoljno, kakogod se to zvalo. i gori mi je i jadniji milion puta od ovog dzankera. i ne vidim opravdanje za njegov postupak. jadnik isfrustrirani. jebao ga telefon da ga jebao.Apsolutno. Što bi Chumbawamba rekli, uvek sam radije za "the community of outsiders, misfits, and plain awkward bastards", nek su sto puta narkomani, nego za idiote poput Slobeta, poserem mu se pod prozor. Edited May 5, 2009 by Buck Naked
Mp40 Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 ja ne znam kako da dijagnostikujem slobetov majnd.Kladionicarstvo, soniplejstejsn valjanje lakih do umereno teskih droga djeci u kraju i tjuning Punta i jedva cekanje prodidzija na egzitu.
boshoku Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 ma, ooh, daah, izivljavanje indeed jes' umoblagatvorno. miropomazanom krajisniku slobi zaprisvezati anodnu diodu za mlito-bajati po(lni)-ud, te u ritmu malo sirenaste under the sea, mociti njegove, netom, s'strujom zbratimljene krajceve u lavor frishke vode- dobrovoljno pevacko drustvo, solista. kvalitetna zabava.
Recommended Posts