Mp40 Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 flagovao ovo na youtubeu i poserem se celom fejsu u usta na celu sa onima koji se odusevljavaju vigilantistickim izivljavanjem. jebem ga u telefon, pizda li mu materina sadisticka, dabogda se ceo HIV blok infektivne izredjao na njemuApsolutno. Govno dzibersko. Eh, sto ovaj dzanker siroti nema jos mrvu dostojanstva i makar tetejac pa da napravi part 2. "Skaci u septicku jamu, Slobe"...
Mp40 Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Da. Covek se bori protiv kriminala. Onog najopasnijeg a mi trazimo dlaku u jajetu! Slobe - cvrsta ruko kakva nam je potrebna! Sad kad si sredio narkomane, predji na alkose i decu prosjake. Konacno neko red da zavede!!!
hattori Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Da. Covek se bori protiv kriminala. Onog najopasnijeg a mi trazimo dlaku u jajetu! Slobe - cvrsta ruko kakva nam je potrebna! Sad kad si sredio narkomane, predji na alkose i decu prosjake. Konacno neko red da zavede!!!it's a bird... it's a plane... it's SLOBEMAN!!!
korindjar Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 (edited) pretpostavljam da pogled na stvar zavisi sa koje strane kradje telefona se nalazis, ili si se nalaziostvar je da ima opravdanje i za ovo, jer sistem koji treba da bude nadlezan nije sposoban kurca da uradi Edited May 4, 2009 by Hustler
Mp40 Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Pa i ja bih se potukao...a znas sta ne bih radio? Ne bih, kad bih video da mi je telefon ukrao raspali, jadni narkoman, uzeo drugi (jos skuplji, sa boljom kamerom jer ih imam pun kurac jer ih i ja valjam samo sto ih za mene krade nepoznati lik u Minhenu) telefon, pozvao ribu da gleda a onda ga sadisticki terao da skace u zbunje (skok u zbunje mozda vraca ukradene telefone bolje od murije ali neka...) i to snimao pa lepio po netu i zvao ljude da gledaju kako sam baja. To sasvim sigurno ne bih... znam sebe...
korindjar Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 (edited) a sta bi uradio?ja bi preskocio deo sa zbunjem i snimanjem, ali opet ne vidim kako bi ovaj mnogo bolje prosao ako bi neko ipak zeleo da dobije telefon nazad Edited May 4, 2009 by Hustler
hattori Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 a sta ako se slobe nekad zajebe?uzgred, narkomanija je boles...
Mp40 Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Pa, kazem ti: i ja bih pokusao svasta (including gola sila) ali ne bih mucio coveka i ovako ga ponizavao zbog jednog mobilnog pa makar bio i Nokia sezdestristoosamdesdevet zarez tri. Jebes telefon.Ima, na mojoj listi, hiljadu imena ispred kradljivca telefona koje bih zive spalio...
korindjar Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 (edited) a sta ako se slobe nekad zajebe?uzgred, narkomanija je boles...1. al nije se zajebao2. za ovaj klip sam ispricao drugarima dok smo bili na gomili i bilo je razilazenje po liniji da li treba pokusati da vratis mobilni ili da pustis drzavu da sredi stvarako uradis nesto sam krsis zakon, plus maltretiras nekoga ko ima problem. sa druge strane imas telefon nazad, ali je opet neko treci ostecenako ocekujes da ce drzava nesto uraditi, ostajes kratak za koju stotinu evra, njegova bolest se sasvim sigurno nece izleciti, a panduri bi ga odrali mnogo gore nego sto bi bilo koji civil mogaotough one. zato je i zanimljiv Edited May 4, 2009 by Hustler
Mp40 Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Sve je to lepo - Mladi lideri vs. direct action...ali, cemu snimanje, jutjubljenje i riba publika?
hattori Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 1. al nije se zajebao2. za ovaj klip sam ispricao drugarima dok smo bili na gomili i bilo je razilazenje po liniji da li treba pokusati da vratis mobilni ili da pustis drzavu da sredi stvarako uradis nesto sam krsis zakon, plus maltretiras nekoga ko ima problem. sa druge strane imas telefon nazad, ali je opet neko treci ostecenako ocekujes da ce drzava nesto uraditi, ostajes kratak za koju stotinu evra, njegova bolest se sasvim sigurno nece izleciti, a panduri bi ga odrali mnogo gore nego sto bi bilo koji civil mogaotough one. zato je i zanimljiv1. a kako mi to znamo? kako to slobe zna? ako ga je uhvatio u kradji sto ga salje da nabavi novi? 2. otkud znamo da je slobe dobio telefon nazad? otkud znamo da bi policija terala dzankija da skace u trnje, i da par meseci apstinencije u mardelju ne bi povoljno uticalo na njegovu bolest?
Zli Gli Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Meni jedan 30-godisnji narkoman pre par meseci makn'o bajk iz zgrade i odma' ga prodao jednom mom "drugu" koji je u to vreme valjao za najveceg mitrovackog dilera. Ovaj me posle nazvao i rekao da ce mi prodati bajk za 30 evra, na sta sam ja pristao, sa idejom da uzmem bajk bez da mu platim i da posle izlomim tog Kromu dzankija. Medjutim, tu sam skontao da sam donekle sam kriv jer nisam ostavio bajk u podrum nego ga samo vezao za stepenice, a i keva mi je kenjala da ne napravim neko sranje (a posle bi neko mogao da me ubode spricem ). Na kraju je tako i bilo, dao sam pare a ovog sam pustio jer izgleda bas jadno i ne bih se bas osecao opako da sam ga prebio. Kasnije je taj moj drug Mika© napravio neko sranje i sad ceka sudjenje, ako dozivi isto posto je u zescem kurcu (a '86 je godiste ).E, sad, pojma nemam zasto sam ovo napisao kad ionako nisam iz Novog Sada... Uglavnom, narkomane treba gaziti i lomiti ali ja ne mogu, jebiga. Inace, ovaj je poznat policiji ali ga ne zatvaraju a mislim da ga vise i ne tuku... Valjda cekaju da jednostavno umre ili sta vec.
hattori Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Uglavnom, narkomane treba gaziti i lomiti ali ja ne mogu, jebiga.lepo, a i ispostavilo se, mudro od tebe,a u vezi gazenja i lomljenja, jel samo ove sto kradu, ili i ove sto lepo pevaju?
Recommended Posts