Jump to content
IGNORED

NOVI SAD

melankolic

Recommended Posts

Posted
Sutra ću provesti deo dana u NS. Ako je neko raspoložen za kafu/sok/kiselu preko dana ili predveče, javte na pm.
ne znam kako da napisem. kod pejsija mi je islo lako, al kad su zene u pitanju ne znam kako da izvedem, a da ne izgledam kao da eladan i bghost muvaju
Posted
ne znam kako da napisem. kod pejsija mi je islo lako, al kad su zene u pitanju ne znam kako da izvedem, a da ne izgledam kao da eladan i bghost muvaju
Kako joj prići a ne uplašiti jedaću ti kad se budemo gledali, još ako ti bude rođendan taj dan bog da te vidi :Hail:
Posted

eto priloga novosadizmima: u novom sadu muvanje je sramota.

Posted
Kasno pročitao, mada verovatno svakako ne bih mogao. šta sam propustio?
aj ostavi te studencke testove i dodji na druzenje. :)
Posted

gde si došo, kome si došo?

Posted

bi l' neko dao neku dobru preporuku za klopanje u ns-u (moze i u s. karlovcima), a da nije skupo i da nije "kuca mala" i "gusan". ima li nekih jeftinih kinezoida? ae, pomoc dobrodosla, za vikend vosha calling me.

Posted

Sobzirom na lepo vreme najbolje neki na dunavu, idi na ribarac i koji god da ubodes nes pogresiti

Posted

ja bila na ribarcu juce (ujedno i saznala za njega), al obrni okreni, nekako ispadne da u NS najcesce jedem u jevrejskoj blizu centra, valjda su nekada tu bili cuveni sendvici ili kobaje, pa mi ostalo jos od studentskih dana mojih ns-djana.

Posted
ja bila na ribarcu juce (ujedno i saznala za njega), al obrni okreni, nekako ispadne da u NS najcesce jedem u jevrejskoj blizu centra, valjda su nekada tu bili cuveni sendvici ili kobaje, pa mi ostalo jos od studentskih dana mojih ns-djana.
tu se nećeš najesti these days
Posted

Pita zeljanica kod srednje umetničke na Detelinari, pljeske i ćevapi gdegod jeo uvek zadovoljan bio, mada i pored silne kvalitetne ponude oni stari, pravi Novosadisti će te odvesti u 1 Foody restorane! :Hail:

Posted
wtf?krenulo fejsbukom. reakcije su uglavnom 'bravo care', 'tako treba sa narkomanima'. sto je najgore i razumem to
flagovao ovo na youtubeu i poserem se celom fejsu u usta na celu sa onima koji se odusevljavaju vigilantistickim izivljavanjem. jebem ga u telefon, pizda li mu materina sadisticka, dabogda se ceo HIV blok infektivne izredjao na njemu
Posted
Pita zeljanica kod srednje umetničke na Detelinari, pljeske i ćevapi gdegod jeo uvek zadovoljan bio, mada i pored silne kvalitetne ponude oni stari, pravi Novosadisti će te odvesti u 1 Foody restorane! :Hail:
:lol: idi u peršun!žao mi je što se nisam videla sa TihomJezom, bzv ispalo, al nadam se da ćemo popraviti tu grešku. ;)
Posted (edited)

Sokače za roštilj, Akva Dorija za ribu, Pasha za biftek i internacionalno (iako se reklamiraju kao italijansko).Rekao bih i Fish i zelenish, ali su vlasnici militantni pravoslavci.

Edited by Buck Naked
Posted
žao mi je što se nisam videla sa TihomJezom, bzv ispalo, al nadam se da ćemo popraviti tu grešku. ;)
aj ostavi te studencke testove i dodji na druzenje. :)
ja došo.
gde si došo, kome si došo?
crazy is fucking the confused one :huh: