korindjar Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Sutra ću provesti deo dana u NS. Ako je neko raspoložen za kafu/sok/kiselu preko dana ili predveče, javte na pm.ne znam kako da napisem. kod pejsija mi je islo lako, al kad su zene u pitanju ne znam kako da izvedem, a da ne izgledam kao da eladan i bghost muvaju
Lale Gator Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 ne znam kako da napisem. kod pejsija mi je islo lako, al kad su zene u pitanju ne znam kako da izvedem, a da ne izgledam kao da eladan i bghost muvaju Kako joj prići a ne uplašiti jedaću ti kad se budemo gledali, još ako ti bude rođendan taj dan bog da te vidi
bup Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 eto priloga novosadizmima: u novom sadu muvanje je sramota.
batticuore Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Kasno pročitao, mada verovatno svakako ne bih mogao. šta sam propustio?aj ostavi te studencke testove i dodji na druzenje. :)
vin Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 bi l' neko dao neku dobru preporuku za klopanje u ns-u (moze i u s. karlovcima), a da nije skupo i da nije "kuca mala" i "gusan". ima li nekih jeftinih kinezoida? ae, pomoc dobrodosla, za vikend vosha calling me.
Duci Simonovic Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Sobzirom na lepo vreme najbolje neki na dunavu, idi na ribarac i koji god da ubodes nes pogresiti
Tihajeza Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 ja bila na ribarcu juce (ujedno i saznala za njega), al obrni okreni, nekako ispadne da u NS najcesce jedem u jevrejskoj blizu centra, valjda su nekada tu bili cuveni sendvici ili kobaje, pa mi ostalo jos od studentskih dana mojih ns-djana.
Gonzo Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 ja bila na ribarcu juce (ujedno i saznala za njega), al obrni okreni, nekako ispadne da u NS najcesce jedem u jevrejskoj blizu centra, valjda su nekada tu bili cuveni sendvici ili kobaje, pa mi ostalo jos od studentskih dana mojih ns-djana.tu se nećeš najesti these days
Lale Gator Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Pita zeljanica kod srednje umetničke na Detelinari, pljeske i ćevapi gdegod jeo uvek zadovoljan bio, mada i pored silne kvalitetne ponude oni stari, pravi Novosadisti će te odvesti u 1 Foody restorane!
Аврам Гојић Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 wtf?krenulo fejsbukom. reakcije su uglavnom 'bravo care', 'tako treba sa narkomanima'. sto je najgore i razumem to flagovao ovo na youtubeu i poserem se celom fejsu u usta na celu sa onima koji se odusevljavaju vigilantistickim izivljavanjem. jebem ga u telefon, pizda li mu materina sadisticka, dabogda se ceo HIV blok infektivne izredjao na njemu
batticuore Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Pita zeljanica kod srednje umetničke na Detelinari, pljeske i ćevapi gdegod jeo uvek zadovoljan bio, mada i pored silne kvalitetne ponude oni stari, pravi Novosadisti će te odvesti u 1 Foody restorane! idi u peršun!žao mi je što se nisam videla sa TihomJezom, bzv ispalo, al nadam se da ćemo popraviti tu grešku. ;)
Buck Naked Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 (edited) Sokače za roštilj, Akva Dorija za ribu, Pasha za biftek i internacionalno (iako se reklamiraju kao italijansko).Rekao bih i Fish i zelenish, ali su vlasnici militantni pravoslavci. Edited May 4, 2009 by Buck Naked
Dionysos Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 žao mi je što se nisam videla sa TihomJezom, bzv ispalo, al nadam se da ćemo popraviti tu grešku. ;) aj ostavi te studencke testove i dodji na druzenje. :) ja došo. gde si došo, kome si došo?crazy is fucking the confused one
Recommended Posts