Buck Naked Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 To kod Matice ovo? Pa naravno da je novosadistički, mi i narkomane zlostavljamo srbokulturno.
bup Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 e, da, setih se, neki dan prosle nedelje, popodne bese, prolazio sam pored one islamske zajednice ili sta li je vec, preko puta bolnice. bilo je bas puno ljudi ispred, 200-300, i dosta pandura. nije bilo nista napeto, samo su stojali i pricali medju sobom u grupicama. jel zna neko, jel to bio neki praznik, svadba, sahrana?
Gonzo Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 e, da, setih se, neki dan prosle nedelje, popodne bese, prolazio sam pored one islamske zajednice ili sta li je vec, preko puta bolnice. bilo je bas puno ljudi ispred, 200-300, i dosta pandura. nije bilo nista napeto, samo su stojali i pricali medju sobom u grupicama. jel zna neko, jel to bio neki praznik, svadba, sahrana?bila neka pizdarija oko toga koja je prava islamska zajednica. sevale i neke utokekoliko sam pohvatao iz medija.
bup Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 to sam i ja cuo, ovo je cini mi se bilo par dana kasnije.
crvena pravda Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Kad - U sredu 29.04 2009 u 19hGde - Omladinski centar CK 13 Vojvode Bojovica 13Sta - Promocija publikacije mapiranje desnog ekstremizma u SrbijiKo - Alternativna kulturna organizacija AKO i Centar za socijalna istrazivanja CSIZasto - Zato sto je to prvo istrazivanje o desnom ekstremizmu u Srbiji a moze vam koristiti da saznate stvari koje niste znali to je jos jedan u nizu projekata pod nazivom Reaserch and destroySamo to - Naravno da ne. Mozete razgovarati sa autorima i od njih saznati i zanimljive cinjenice koje ne pisu u knjiziCekaj a knjiga ? Ona je naravno besplatnaDodjite
Mp40 Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Korozija i momcad iz Bugarske.... Da najavim na vreme i pokazem vam kako sam lep plakat napravio...
angelfish Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Vidim ja, ove godine nista od poziva za ogromne sendvice pa u antifasisticke pohode....No, dobro. :(
Mp40 Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Ove godine mi je sendvic toliko omalio da me sramota da pozivam lepe zene na nj. Svecka ekonomska kriza umanjila me kao coveka i kao borca. Otvaraj tu kafanu pa da ti kukam svako vece...
angelfish Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Ne znam sta ce biti s tim, upustila sam se u druge price, no kukati mi uvek mozes.A za ono lepe zene i to, imas jedan svecani karanfil..prvomajski
Mp40 Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Kad bi ti samo znala koje sam ja nade polagao u tu kavanu! Vrati se u TU PRICU (kako mrzim taj izraz, na KDP!) i ako treba moba. Zovi, samo zovi... ozbiljan sam!
angelfish Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Bila sam i ja ozbiljna. Drugi nisu.Ali mozete od tamo dolaziti kod mene na kukanje.
Tihajeza Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Sutra ću provesti deo dana u NS. Ako je neko raspoložen za kafu/sok/kiselu preko dana ili predveče, javte na pm.
sherman Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Sutra ću provesti deo dana u NS. Ako je neko raspoložen za kafu/sok/kiselu preko dana ili predveče, javte na pm.ja cu sutra sticajem neverovatnih okolnosti provesti deo dana(a mozda i ceo) u borchi pa necu stici do NS-a.Sory :(
Buck Naked Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Kasno pročitao, mada verovatno svakako ne bih mogao. šta sam propustio?
Recommended Posts