Jump to content
IGNORED

NOVI SAD

melankolic

Recommended Posts

Posted
pola 11? zar nije onaj zakon da ne moze da se dzuska posle 11?ade batke cimni bedmjuzika pa pitaj, pliiiiiiiiiiz
ne mogu da ga cimnem posto nemam njegov broj. a i znas da on to nikad ne zna. mojne me sad plasis da ce svirka ranije da pocne. :(
Posted (edited)

sad sam ga nazvao. pocinje u 11

Edited by Hustler
Posted

uh, olaksanje. :D nadam se da vidim ose.

Posted

Ja slavim Zombie Day, po gregorijanskom..

Posted
Okačio si Hendrixov avatar, a ne zanimaš se za njegove naslednike?!!!
nidje veze...bio pola sata, deluju ok, ali ništ' posebno, drug se smorio pa smo otišli ranije :P
Posted

Ali Hendrix ima potomke? Znam za silnu Marlijevu (pravu i šatro) decu, a poseban dragulj da ne kažem biser mi je John Lee Hooker Jr... :D

Posted
nidje veze...bio pola sata, deluju ok, ali ništ' posebno, drug se smorio pa smo otišli ranije :P
nemaš pojma dećko, a i u lošem si društvu bio. :P @Lale, nisam mislila na krvno srodstvo, samo duhovno. cool.gif
Posted

a pa ti si kriva :PHendrix... ja očekivao kvalitetne solaže, kad ono obično hard rok prangijanje, kao što rekoh, ok, a takvih bendova mali milion (možda grešim, ali na osnovu ovog što sam sinoć čuo, preskočiću istraživanje njihovog zvuka)ali nije bilo loše veče, dosta freakova i tako to...

Posted (edited)

Novosađani i drugi koji hvataju Radio Signal (98,8 FM) sutra od 18 do 20 časova mogu da slušaju, pa i da se takmiče u mom kvizu "Tri, dva, jedan". Emisija bi trebalo da ide svakog četvrtka i biće to kviz znanja, uglavnom sa pitanjima iz opšte kulture. Naravno, biće i robno-novčanih nagrada, tako da vredi takmičiti se. Prijave za učešće u premijernoj emisiji šalju se SMS porukama na 062/744-625. Cena jedne poruke je ista kao i za redovne SMS poruke - nekoliko dinara. Dovoljno je prijaviti se jednom.

Edited by Quizmaster
Posted

naravno, kolegama forumašima otkrivaš odgovore dan ranije.

Posted

Meni je dovoljno da mi sazna adrese postavljačica pitanja. ^_^

• 2 weeks later...
Posted

wtf?krenulo fejsbukom. reakcije su uglavnom 'bravo care', 'tako treba sa narkomanima'. sto je najgore i razumem to