Jump to content
IGNORED

NOVI SAD

melankolic

Recommended Posts

Posted

pošalji njih, urednici će ti biti zahvalni

Posted

Njih ni po burek više ne mogu da pošaljem, skotovi..(spomenuću, baš u sredu imam čas)

Posted

Aj demoliramo novosacki DSS, cim otkrijemo gde je. Picka im materina bolesna!Kod cure u osnovnoj skoli (radi tamo, ne pohadja!) bila total montipajton proslava bombardovanja: baloni, sareno, hor, usklik s ljubavlju, maratonci koji krecu iz Kaludjerice u Hilandar. Da se ne zaboravi i direktor koji, opijen atmosferom, vodi radnike u kafanu da nastave da slave.Klinktone, ponavljaj!

Posted

moj glavni utisak povodom proslave bombardovanja je neka bakuta iz busa. usao sam napred da kupim kartu, to je naravno penzionerska teritorija, a vozacu je u roku od 5 minuta jedno 3-4 puta neko presekao put pa je trubio i psovao kao sumanut. bakica na prednjem sicu, prateci desavanja, podigne glavu prema meni i kaze: "niko nama nije kriv nego mi sami. amerikanci ni ne znaju da postojimo." ulepsala mi je dan, zivela. :D

Posted
Kod cure u osnovnoj skoli (radi tamo, ne pohadja!)
A u kurac, i moja isto. Možda smo zato 'vaki..
Posted
A u kurac, i moja isto. Možda smo zato 'vaki..
Hehehehee a gde se moze upisati u taj klub? Jel nudite povlastice za clanove koji nemaju devojke u OS ali imaju volju da uce i rade i mozda jednom dostignu svoje ideologe? Imate neke treninge tipa kako pronaci devojku koja radi u skoli ili ima potencijal za to ...
Posted

Ja sam o tome htio govoriti na redovitom zesedanju ali niki se nije javio...

Posted

Lale Gatorade posetio naše selo..

Posted

Posetih i ja selendru i tolko mi se dopala da ću od nedelje svaki radni dan da preplivam Dunav, dubok i strašan.

Posted

Pa će Velika Reka da ti Oprašta što si Morao Preko?

Posted

žao mi konja...za početak ću putovati, ali uskoro moram iznajmiti gajbu.

Posted
Lale Gatorade posetio naše selo..
drugovasmo malo danas po našim seoskim kavanama. eno ga sad na nekom seminaru iz muzičke kulture, došo kod nas da se prosvećuje. :)
Posted
Toooo!Nadam se da je ovako:Dragan Guzijan i 10 najvecih umova Backe Planke vade svoje kamkordere iz spajza, pozivaju krem novosacke folk scene i, u saradnji sa firmom R. Cobana pokrecu nesto sto ce ujediniti najbolje od TV JEsenjin, Delta. Najveca zvezda Natasa Bekvalac ima autorsku emisiju u kojoj gostuju doajeni NS scene koji, zbog toga sto nisu niukakvim klanovima i imaju samo svoj kvalitetan glas, ne mogu da se probiju u Beogradu. Vukica Veljovic memorijalni turnir u natpevavanju. Bane Krstic, Gloria, Ksenija Mijatovic, bosanac iz Dara Bubamara Show Band... Foliranti. Bice i rok scena! Gruvanje, Top Plus, Bendovi sviraju Obrade Bobe Skrbica. Stari zanati, prica o Tvrdjavi. Treba zvati Zoa da se opet privremeno skine sa heroina i bude voditelj... Ja sam uzbudjen!
i braća Polzović da puštaju mjetala!!