Jump to content
IGNORED

NOVI SAD

melankolic

Recommended Posts

Posted
u starom novom sadu je vazda bilo vode, pa niko nije suzdržavao gomna u crevu.otud su starosađani bili tako pitomi.
Al kad ih pipneš, gomna ispadaju.
:D :D :D
Posted

još uvek na #100 stranici.Nego, bolje mi je da turim ovde nego na muziku (ako tamo već neko nije..). Nova emisija o rokenrolu na RTV VojvodinaKREĆE GRUVANJEy194198360915061543_5.jpgPolučasovna emisija ?Gruvanje -rokenrol u Vojvodini? autorsko-voditeljskog trojca Dušan Majkić, Jovan Marjanović i Predrag Novković premijerno kreće od 25. marta (23:00), svake srede na Prvom programu Radio-televizije VojvodineBeta?Emisija je sa akcentom na Novi Sad i Vojvodinu, ali naravno bavićemo se i domaćom muzičkom scenom i pratiti zbivanja u Beogradu i uopšte u čitavoj Srbiji. Biće i izveštaji sa gostovanja stranih bendova?, rekao je Novković agenciji Beta.Prema njegovim rečima, autori Gruvanja žele da pruže do sada uskraćenu priliku autorima i bendovima iz Novog sada i Vojvodine da se promovišu puštanjem novih spotova i informativnim prilozima sakoncerata ili promocija novih albuma.Emisija će se baviti i teškoćama sa kojima se rokenrol bendovi susreću sa izdavačkim kućama i nedostatkom koncertnih prostora, odnosno nedostatkom rokenrol infrastrukture i podrške medija.Gruvanje označava Novkovićev povratak u vode rok novinarstva, koji se posle rada u emisijama Dodatno ubrzanje, Intonacija i Ofanziva ugaslog beogradskog Trećeg kanala, poslednjih desetakgodina bavio isključivo političkim novinarstvom u raznim medijima.?Posle ravno deset godina bavljenja informativnim novinarstvom shvatio sam da ako svako od nas ne da ono što može da se sačuva ovo malo rokenrola što je ostalo, definitivno će sve otići dodjavola. Rešio sam da uradim ono što mogu i da se vratim u tu priču?, kaže Novković.Boldovano je KDP potencijal, dakako.

Posted

suska se o aktiviranju ns plusa...zna neko vise o tome?

Posted (edited)

ide im onaj pripremni program vec par nedelja, sto znaci da ce verovatno uskoro krenuti

Edited by Hustler
Posted

Toooo!Nadam se da je ovako:Dragan Guzijan i 10 najvecih umova Backe Planke vade svoje kamkordere iz spajza, pozivaju krem novosacke folk scene i, u saradnji sa firmom R. Cobana pokrecu nesto sto ce ujediniti najbolje od TV JEsenjin, Delta. Najveca zvezda Natasa Bekvalac ima autorsku emisiju u kojoj gostuju doajeni NS scene koji, zbog toga sto nisu niukakvim klanovima i imaju samo svoj kvalitetan glas, ne mogu da se probiju u Beogradu. Vukica Veljovic memorijalni turnir u natpevavanju. Bane Krstic, Gloria, Ksenija Mijatovic, bosanac iz Dara Bubamara Show Band... Foliranti. Bice i rok scena! Gruvanje, Top Plus, Bendovi sviraju Obrade Bobe Skrbica. Stari zanati, prica o Tvrdjavi. Treba zvati Zoa da se opet privremeno skine sa heroina i bude voditelj... Ja sam uzbudjen!

Posted (edited)
weekendprogramcopy.jpgčetvrtak 26. martJERUSALEM UNDERGROUND!DJ Spliff, Masta Bear & Big ZSkank Funkskank-fank-flier.jpgpetak 27. martšPIRA DJ? SETGuitar Meets ElectronicpijanaguskaWEB400.jpgsubota 28. martGoose Fever presents RAW EGGS!Philly Pee & Subotic with LemonSoul Jazz Funk Hip Hopraw-eggs.jpgforthcoming events:subota 04. aprilGoose Fever presents PAUL MURPHY (Afro Art Records)subota 11. aprilJAM - JAZZ APPRECIATION MONTHNenad Georgievski & LemonJazz Nu Jazz Latin Soul Funk

Edited by maheem
Posted

Kaže prijatelj da su mladi DSS postavili transparent na Varadinskom mostu/Dugi sledeće sadržine: Bombe tada, Statut sada!Kakvo boljenje mozgaaa!!!

Posted (edited)

deo redakcije kulturno-propagandnog kompleta beton sutra u novom sadu, artklinika (grčkoškolska 5), u 19 sati

Edited by mioba
Posted

ne, nego se ja izmotavam, pardon :)kristina rac (odličan txt u današnjem izdanju) o jezicima manjina u vojvodini, urednici o najboljem od svih svetova i svakodnevici u istom... biće veselo, nema sumnje

Posted (edited)

Aukurast, ja nećem moći budem prisutan.A studente/kinje baš pre 14 dana pitao da li je ovo najbolji od svih svetova..

Edited by Buck Naked