February 19, 20214 yr Priča o najdugovečnijem fanzinu na Balkanu plus još dosta toga iz sveta muzike i književnosti u novoj epizodi ''Priče sa Dexijem''...
March 16, 20214 yr Gledam Radeta Šerbedžiju kod Ćosića i baš mi neprijatno koliko Ćosić loše vodi. Iznenadjen sam baš.
March 24, 20214 yr Gledam Radeta Šerbedžiju kod Ćosića i baš mi neprijatno koliko Ćosić loše vodi. Iznenadjen sam baš.Pa ako si gledao njega ranije, ne treba da budeš iznenađen. .... Shiit has hit the fan!
March 24, 20214 yr 1 hour ago, Frank Pembleton said: Pa ako si gledao njega ranije, ne treba da budeš iznenađen. .... Shiit has hit the fan! Obojicu sam gledao milion puta, ali ono je baš bilo tužno.
March 26, 20214 yr Kamber u Beogradu sa mladićem koji nakon nesreće u pubertetu ostaje bez ruke i praktično slep. Danas uzgaja rotvajlere i završava fakultet:
January 12, 20223 yr Ljudi pogledajte na N1 večerašnji dokumentarac o Miroslavljevom Jevandjelju. Priča je fantastična i vrlo korektno ispričana.
April 17, 20223 yr Da li pratite Basarin "Crveni karton"? Meni je to gilti pležr, gledo sam cak i Tadija
April 23, 20222 yr Mnogo jaka epizoda. Priča o zmijama okrenut leđima uključenom televizoru na kom je mjutiran Vučić.
June 20, 20222 yr Žeks na početku otkrio da RTV rentira studio od Peconija Posle toga je krenuo da arlauče kao manijak i optužuje Savu da bi da šalje njegovu decu da ginu za Kosovo... Edited June 20, 20222 yr by msv
June 20, 20222 yr Žeks na početku otkrio da RTV rentira studio od Peconija Posle toga je krenuo da arlauče kao manijak i optužuje Savu da bi da šalje njegovu decu da ginu za Kosovo...To nije tajna pa da je otkriva.....shiit has hit the fan.