January 15, 20205 yr Kakav dokumentarac Slučajno naleteo na rts-u, zamalo propustio Partizanovu rapsodiju u Trentu u c-duru
March 17, 20205 yr remasterizovana lepota poroka e svaki kadar, svaka replika su epski Edited March 17, 20205 yr by kud u maglu Simoviću
March 21, 20205 yr Završio iz trećeg puta. Boogie car jeste malo nemušt, posebno na početku al ima fenomenalnu životnu/profesionalnu priču. True playa.
March 21, 20205 yr Kad ne bi bilo Galeba u Galebovom podkastu, bio bi pet puta bolji. Podkast, ne Galeb. Bugi car, vaistinu.
March 21, 20205 yr 13 minutes ago, Skyhighatrist said: Kad ne bi bilo Galeba u Galebovom podkastu, bio bi pet puta bolji. Podkast, ne Galeb. Bugi car, vaistinu. Jedina, ali oooogromna mana mu je što mora da lupeta. Priča o stvarima u koje se ne razume ne bi li obogatio dijalog, ili bolje reći svoj nastup.
April 7, 20205 yr otkrio vujakliju. slušao sam ga za vreme egzita kada je par njih vodilo program na RTS. najava te cure je bila ala zorica kojić
January 11, 20214 yr ne znam koji bi bio adekvatni topik. zanima ne izvesni program pod imenom 'trafficked' autorke Marijane Van Zeler, a vrti se na National Geographic-u. ovaj NG za naše tržište kao da je zarobljen u vremenu. program kad pogledaš čini se da vrte sve same neke reprize. ide po tri za redom emisije aerodromske nesreće, onda tri taboo i tako u krug. ako neko ima neki hint hvala unapred.
January 11, 20214 yr 36 minutes ago, renne said: mislim da od 14 kreće i meni je u glavi da sam video neku reklamu, al sam zaboravio datum. Edited January 11, 20214 yr by nisam ja
January 25, 20214 yr Odličan dokumentarac o zvuku i muzici na PTC 2 Zvučni talasi.... Shiit has hit the fan!