Frank Pembleton Posted January 15, 2020 Posted January 15, 2020 Na PTC2 Gimme danger... ... Shiit has hit the fan...
Filozof manijak Posted January 15, 2020 Posted January 15, 2020 Kakav dokumentarac Slučajno naleteo na rts-u, zamalo propustio Partizanovu rapsodiju u Trentu u c-duru
kud u maglu Simoviću Posted January 15, 2020 Posted January 15, 2020 odlične stroogare ima da se gleda i odloženo :fantom:
kud u maglu Simoviću Posted March 17, 2020 Posted March 17, 2020 (edited) remasterizovana lepota poroka e svaki kadar, svaka replika su epski Edited March 17, 2020 by kud u maglu Simoviću
maheem Posted March 21, 2020 Posted March 21, 2020 Završio iz trećeg puta. Boogie car jeste malo nemušt, posebno na početku al ima fenomenalnu životnu/profesionalnu priču. True playa.
Skyhighatrist Posted March 21, 2020 Posted March 21, 2020 Kad ne bi bilo Galeba u Galebovom podkastu, bio bi pet puta bolji. Podkast, ne Galeb. Bugi car, vaistinu.
maheem Posted March 21, 2020 Posted March 21, 2020 13 minutes ago, Skyhighatrist said: Kad ne bi bilo Galeba u Galebovom podkastu, bio bi pet puta bolji. Podkast, ne Galeb. Bugi car, vaistinu. Jedina, ali oooogromna mana mu je što mora da lupeta. Priča o stvarima u koje se ne razume ne bi li obogatio dijalog, ili bolje reći svoj nastup.
Ravanelli Posted April 7, 2020 Posted April 7, 2020 otkrio vujakliju. slušao sam ga za vreme egzita kada je par njih vodilo program na RTS. najava te cure je bila ala zorica kojić
nisam ja Posted January 11, 2021 Posted January 11, 2021 ne znam koji bi bio adekvatni topik. zanima ne izvesni program pod imenom 'trafficked' autorke Marijane Van Zeler, a vrti se na National Geographic-u. ovaj NG za naše tržište kao da je zarobljen u vremenu. program kad pogledaš čini se da vrte sve same neke reprize. ide po tri za redom emisije aerodromske nesreće, onda tri taboo i tako u krug. ako neko ima neki hint hvala unapred.
nisam ja Posted January 11, 2021 Posted January 11, 2021 (edited) 36 minutes ago, renne said: mislim da od 14 kreće i meni je u glavi da sam video neku reklamu, al sam zaboravio datum. Edited January 11, 2021 by nisam ja
Frank Pembleton Posted January 25, 2021 Posted January 25, 2021 Odličan dokumentarac o zvuku i muzici na PTC 2 Zvučni talasi.... Shiit has hit the fan! 1
Recommended Posts