renne Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 Bilo jednom u Pekamo, kako su to naši preveli, RTS 1
morgana Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 nemamo topik o hrtu, pa cu ovdjejel gleda neko drugi format sa vlatkom kolarevic?mnogo simpa zena, ljevicarska intelektualka ciji su socio- i politicki stavovi prevzidjeni negdje dok je bila u osnovnoj skoli, ali ne mari :Dbude mi smijesno kakva pitanja bira da postavlja gostima za koje moze da zna da se nece sloziti s njom i da ce je formulacijom i sustinski nadpricati i nadmasiti, al i dalje vodi emisiju kao da pred sobom ima istomisljenike.
ivy Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 da,dobra je emisija za koju uvek zaboravim kada ide..pa sam juče naletela na poslednjih 10tak min emisije
morgana Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 (edited) i juce je dozivjela sudbinu prevazidjene lijeve intelektualke. stanje redovno :Dal zbilja mi je simpa, koliko god se gotovo nikad ne slazem s njom. nekako je kao forumski lik za kog sam siguran da je pametan i dobar covjek, a zna da obilato lupeta iz ciste poze. cesto ima interesantne goste, sto je najvaznije. Edited December 6, 2012 by morgana
Sir Oliver Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 ludnica je kanda otključanamučeni milomir marić pripustio neke fijuke u studioi ludo se zabavlja
Frank Pembleton Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 Danica V. na RTV izuva ovog potpredsednika skupstine vojvodine zbog ovog ponovnog glasanja o RBV tj. blajbanja Dinkicu....
Frank Pembleton Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 Srdja Popovic kod Stankovica na HRT1
Frank Pembleton Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 A sto ja gledam svinjce kod Bujosevica zasto???Zato sto su mi dosli neki ljudi "u goste" i oteli dnevnu sobu!!! :frust: :frust:
ivy Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 i juce je dozivjela sudbinu prevazidjene lijeve intelektualke. stanje redovno :Dal zbilja mi je simpa, koliko god se gotovo nikad ne slazem s njom. nekako je kao forumski lik za kog sam siguran da je pametan i dobar covjek, a zna da obilato lupeta iz ciste poze. cesto ima interesantne goste, sto je najvaznije.da gosti su joj odlicni i ugl sami nose emisiju jer su njena pitanja na ivici transfera a i gostima bude neprijatno sta ih pita pa nastave svoju,ugl zanimljivu,pricu..sta ce jadni :Dali je i pored svega toga simpa..
steins Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 ko je ženska koja trenutno svira na nekom koncertu u BGDu a prenosi ga Studio B??????
steins Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 al ja ne mogu da verujem da orgazam i dalje svira Igra RnR....po trgovima... bolje da se penzionišu......
Frank Pembleton Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 Cane na STB ...ZakivaПослато са U8815 користећи Тапаток 2
Strucnjak Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 Cane na STB ...ZakivaПослато са U8815 користећи Тапаток 2+ 1"simpatican si covek, voli te moja majka"
Recommended Posts