Jump to content
IGNORED

Now watching...

melankolic

Recommended Posts

Posted

Žika igra badminton sa Hildom Šaulić live.

Posted

Pobednica Slagalice bila sinoć u Hronici. Kako je smušena jbt. :huh:

Posted

kako je takmičarka na ovom prvom glasu lagano uterala sudijama - ladno izišla i otpevala ono ko da mi otme iz moje duše Kosovo - žiri u komi, šljašte hvalospevi i dupeuvlačenje - a mala lagano čekirala put u sledeći krug....PS ali količina ulizivanja jebenih članova žirija :isuse:

Posted
Pobednica Slagalice bila sinoć u Hronici. Kako je smušena jbt. :huh:
psiho boginja.tumblr_mbp74lAnIX1qaqdcdo3_250.jpg
Posted
kako je takmičarka na ovom prvom glasu lagano uterala sudijama - ladno izišla i otpevala ono ko da mi otme iz moje duše Kosovo - žiri u komi, šljašte hvalospevi i dupeuvlačenje - a mala lagano čekirala put u sledeći krug....PS ali količina ulizivanja jebenih članova žirija :isuse:
Ta emisija, posle one blamaže prošle nedelje nema smisla da bude gledana...Pobediće onaj ko bude imao najviše para, drugara i prijatelja da plasira u SMS glasove...Žali bože takmičenja...
Posted

šta je to bilo prošle nedelje? Nemam pojma.

Posted

ni ja ne znam šta je bilo prošle nedelje, al će mala crnogorka proći iako je sakovala big tajm. a i ovo kosovo mi bilo malo meketavo, al danas se to kanda ne sme reći. a i ja sam 1 laik™.

Posted

naravno ta mala kida inače. nego mene zanima što nema neki bend il nešto nego ovaj midi za karaoke?

Posted
Ta emisija, posle one blamaže prošle nedelje nema smisla da bude gledana...Pobediće onaj ko bude imao najviše para, drugara i prijatelja da plasira u SMS glasove...Žali bože takmičenja...
Mislis ono na monitor zvuka koji nije radio pa je ona mala fulala big-time?
Posted (edited)
Mislis ono na monitor zvuka koji nije radio pa je ona mala fulala big-time?
Ne samo to... I nije samo ona fulala...Dve devojke, koje objektivno (po mom :D i mišljenju žirija,a i svih sa kojima sam pričao) su u top pet po glasu i nastupu, (a ova što je ostala, verovatno i ima najbolji glas), su bile najlošije, iako su dvoje fulali zbog monitora zvuka(mislim da je crnogorka bila ta što je baš strašno fulala), a još bar troje (uključujući i verovatno favorita br.1) izevli sramno svoje numere... Jebo te, lik je fulao pesmičak od idola... :isuse: Edited by radisa
Posted

Prvo u 20h na rtv danska serija a sad na HRT švedska Inspektor Irene Hus Послато са U8815 користећи Тапаток 2

Posted (edited)

Sad gledam na sajtu B92, emitovaće originalnu Nikitu u 20h od 10.12. :isuse:. Zašto ne puste npr. reprizu Žice u tom, udarnom™, terminu? Ili neku drugu noviju, ima toliko opcija.

Edited by miki.bg