vinska musica Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 Baba u Trenutku istine:-Jeste li i za jedan seks dobili više od hiljadu dinara?-Da.-Koliko?-1500.
notenoughreasonsforclaire Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 Božo Koprivica kod Velje u "Nivou 23".
steins Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 ja neveruem u ovo što trenutno gledam na nekoj Hepi televiziji - mislim da se ovo zove Luda Kuća ili tako nešto. : :twak:ovo moram da nadjem negde na netu.... :0.6:
ToniAdams Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 na teve prvoj emisija o prvoj hevimetal familiji u nas, iz srmitrovice!imaju bas mnogo problema!
boshoku Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 na teve prvoj emisija o prvoj hevimetal familiji u nas, iz srmitrovice!imaju bas mnogo problema!cinmis da je bila odavno neka slicna porodica na televizijatoru - e sad, jebem li ga, dal sa enbidzija..kreature. mogucno da su to ti a ja pobrkah toponime.
ToniAdams Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 cinmis da je bila odavno neka slicna porodica na televizijatoru - e sad, jebem li ga, dal sa enbidzija..kreature. mogucno da su to ti a ja pobrkah toponime.dada, bili su i ti, u ciklotronu svojevremeno.
Čutura Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 majstor iz osijeka upravo kesirao 1M Kn na sve u 7
*edited by mod Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 (edited) Izbor za Miss Srbije "Muza astronomije, Uranija, na FOTOGRAFIJAMA se prikazuje sa štapom kojim pokazuje na globus" Edited October 7, 2012 by pavllle
stoka Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 E, i ove misice nisu kao što su nekad bile. Nekada su pobednice padale u fras, a ova naša ništa, kao da kaže "Tja, ionako sam očekivala!"Naravno, i Lažanski kao konstanta svih izbora za miss od devedesetih naovamo ...
Frank Pembleton Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Dulić direktno na vestima uključenje iz Doma Narodne skupštin tm Послато са U8815 користећи Тапаток 2
aram Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 direktno sta? jel ga direktno apse ili se on direktno obraca narodu ili...
Frank Pembleton Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 direktno sta?jel ga direktno apse ili se on direktno obraca narodu ili...Da hapse ga u skupstini uz prenos....
Recommended Posts