September 16, 201212 yr Baba u Trenutku istine:-Jeste li i za jedan seks dobili više od hiljadu dinara?-Da.-Koliko?-1500.
September 28, 201212 yr ja neveruem u ovo što trenutno gledam na nekoj Hepi televiziji - mislim da se ovo zove Luda Kuća ili tako nešto. : :twak:ovo moram da nadjem negde na netu.... :0.6:
October 3, 201212 yr na teve prvoj emisija o prvoj hevimetal familiji u nas, iz srmitrovice!imaju bas mnogo problema!
October 5, 201212 yr na teve prvoj emisija o prvoj hevimetal familiji u nas, iz srmitrovice!imaju bas mnogo problema!cinmis da je bila odavno neka slicna porodica na televizijatoru - e sad, jebem li ga, dal sa enbidzija..kreature. mogucno da su to ti a ja pobrkah toponime.
October 5, 201212 yr cinmis da je bila odavno neka slicna porodica na televizijatoru - e sad, jebem li ga, dal sa enbidzija..kreature. mogucno da su to ti a ja pobrkah toponime.dada, bili su i ti, u ciklotronu svojevremeno.
October 7, 201212 yr Izbor za Miss Srbije "Muza astronomije, Uranija, na FOTOGRAFIJAMA se prikazuje sa štapom kojim pokazuje na globus" Edited October 7, 201212 yr by pavllle
October 7, 201212 yr E, i ove misice nisu kao što su nekad bile. Nekada su pobednice padale u fras, a ova naša ništa, kao da kaže "Tja, ionako sam očekivala!"Naravno, i Lažanski kao konstanta svih izbora za miss od devedesetih naovamo ...
October 8, 201212 yr Dulić direktno na vestima uključenje iz Doma Narodne skupštin tm Послато са U8815 користећи Тапаток 2
October 8, 201212 yr direktno sta?jel ga direktno apse ili se on direktno obraca narodu ili...Da hapse ga u skupstini uz prenos....