Jump to content
IGNORED

Now watching...

melankolic

Recommended Posts

Posted

Milan neverne bebe na zaječarskoj gitarijadi rts 2. Kidanje.

Posted (edited)

brate. sad sam video onaj skrinsot. isuse.gif

Edited by Hamlet Strašni
Posted

Gledam nešto genijalno. Poslije Gadafija, Mrke Bekute i rektorovog ćaleta, najnoviji počasni doktorat Megatrenda dobija Pjer Karden (po Mićinim riječima, jedna od najznačajnijih ličnosti XX i XXI vijeka), jer je Miću rektora pozvao na neki parti prije par godina. Upravo ide na Metropolisu snimak fešte, prajsles. Mića činodejstvuje uz sasluženje Žarka Obradovića i Dušice Spasić.

Posted (edited)

B92: Film: Priča o namaPriča mog života još od 2001. kada sam ga odgledao sa ženom u bioskopu.I ona gleda sada sa ćerom u dečijoj, a ja gledam sam u dnevnoj i kuckam po tastaturi... :fantom:

Edited by dvb-t manijak
  • 2 weeks later...
Posted

Vladika Grigorije kod Stankovica na HRT1

Posted

TV BGD !kakav bizar !

Posted
TV BGD !kakav bizar !
Šta je bilo, sad neki "Privrednik" <_< Btw, kakva je uopšte priča ove televizije, ovo mi izgleda kao neki miks tehnike, produkcije i duha devedestih i SOS-a za neljubitelje sporta
Posted

Hamlet na STB!!!!Dobro je bilo ;)

Posted
ovo je kad sam bila mrtva jaIMAG0582.jpgvaljda ce i meni lancia udeliti koju lepu sada :(
Gledam neku emisiju na TV Pinku "tačno u podne" inače ide sada u pola 6 popodne (ali ajde)koncept emisije: dve pevaljke Grand Zvezda sede oko voditeljke Ene Popov i čitaju sa laptopa poruke sa facebooka i tvitera i skype-a :isuse: a fan page tacno u podne na facebooku

post-106-13419347020668.jpg

Posted

poslednji mohikanac na tv 1000, kakva je to filmcina, danijel dej luis car :Hail:

• 3 weeks later...
Posted

Upalim RTS da vidim olimpijadu kad tamo prvi studentski film Dejana Zecevica u kom se klinka ubija tabletama zbog prozivanja u skoli pa je tako mrtvu dovoze u mrtvacnicu gde je pojebe mladi stazista nekrofil. Ona usred sexa ozivi, njega uhapse i sve se zavrsi sa happy endom jer ga ona saceka sa stomakom do zuba ispred zatvora :D