June 4, 201212 yr Jbte saltam kanale i na SOS-u naletim na Komentar: Partizan, Zvezda i Super Hik.....Jbte kako se istovari covek na Miskovica...
June 10, 201212 yr Gledam nešto genijalno. Poslije Gadafija, Mrke Bekute i rektorovog ćaleta, najnoviji počasni doktorat Megatrenda dobija Pjer Karden (po Mićinim riječima, jedna od najznačajnijih ličnosti XX i XXI vijeka), jer je Miću rektora pozvao na neki parti prije par godina. Upravo ide na Metropolisu snimak fešte, prajsles. Mića činodejstvuje uz sasluženje Žarka Obradovića i Dušice Spasić.
June 11, 201212 yr B92: Film: Priča o namaPriča mog života još od 2001. kada sam ga odgledao sa ženom u bioskopu.I ona gleda sada sa ćerom u dečijoj, a ja gledam sam u dnevnoj i kuckam po tastaturi... Edited June 11, 201212 yr by dvb-t manijak
June 29, 201212 yr TV BGD !kakav bizar !Šta je bilo, sad neki "Privrednik" <_< Btw, kakva je uopšte priča ove televizije, ovo mi izgleda kao neki miks tehnike, produkcije i duha devedestih i SOS-a za neljubitelje sporta
July 10, 201212 yr ovo je kad sam bila mrtva javaljda ce i meni lancia udeliti koju lepu sada :(Gledam neku emisiju na TV Pinku "tačno u podne" inače ide sada u pola 6 popodne (ali ajde)koncept emisije: dve pevaljke Grand Zvezda sede oko voditeljke Ene Popov i čitaju sa laptopa poruke sa facebooka i tvitera i skype-a a fan page tacno u podne na facebooku
July 30, 201212 yr Upalim RTS da vidim olimpijadu kad tamo prvi studentski film Dejana Zecevica u kom se klinka ubija tabletama zbog prozivanja u skoli pa je tako mrtvu dovoze u mrtvacnicu gde je pojebe mladi stazista nekrofil. Ona usred sexa ozivi, njega uhapse i sve se zavrsi sa happy endom jer ga ona saceka sa stomakom do zuba ispred zatvora :D
August 7, 201212 yr upravo ide ovo...http://www.youtube.com/watch?v=PXhDozNKrNA[/url]uopste nije lose