čekmeže Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Milan neverne bebe na zaječarskoj gitarijadi rts 2. Kidanje.
Frank Pembleton Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Jbte saltam kanale i na SOS-u naletim na Komentar: Partizan, Zvezda i Super Hik.....Jbte kako se istovari covek na Miskovica...
Hamlet Strašni Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 (edited) brate. sad sam video onaj skrinsot. Edited June 4, 2012 by Hamlet Strašni
James Marshall Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 Gledam nešto genijalno. Poslije Gadafija, Mrke Bekute i rektorovog ćaleta, najnoviji počasni doktorat Megatrenda dobija Pjer Karden (po Mićinim riječima, jedna od najznačajnijih ličnosti XX i XXI vijeka), jer je Miću rektora pozvao na neki parti prije par godina. Upravo ide na Metropolisu snimak fešte, prajsles. Mića činodejstvuje uz sasluženje Žarka Obradovića i Dušice Spasić.
dvb-t manijak Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 (edited) B92: Film: Priča o namaPriča mog života još od 2001. kada sam ga odgledao sa ženom u bioskopu.I ona gleda sada sa ćerom u dečijoj, a ja gledam sam u dnevnoj i kuckam po tastaturi... Edited June 11, 2012 by dvb-t manijak
James Marshall Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 TV BGD !kakav bizar !Šta je bilo, sad neki "Privrednik" <_< Btw, kakva je uopšte priča ove televizije, ovo mi izgleda kao neki miks tehnike, produkcije i duha devedestih i SOS-a za neljubitelje sporta
eye of the beholder Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 ovo je kad sam bila mrtva javaljda ce i meni lancia udeliti koju lepu sada :(Gledam neku emisiju na TV Pinku "tačno u podne" inače ide sada u pola 6 popodne (ali ajde)koncept emisije: dve pevaljke Grand Zvezda sede oko voditeljke Ene Popov i čitaju sa laptopa poruke sa facebooka i tvitera i skype-a a fan page tacno u podne na facebooku
Čutura Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 poslednji mohikanac na tv 1000, kakva je to filmcina, danijel dej luis car
*edited by mod Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Upalim RTS da vidim olimpijadu kad tamo prvi studentski film Dejana Zecevica u kom se klinka ubija tabletama zbog prozivanja u skoli pa je tako mrtvu dovoze u mrtvacnicu gde je pojebe mladi stazista nekrofil. Ona usred sexa ozivi, njega uhapse i sve se zavrsi sa happy endom jer ga ona saceka sa stomakom do zuba ispred zatvora :D
hattori Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 upravo ide ovo...http://www.youtube.com/watch?v=PXhDozNKrNA[/url]uopste nije lose
Recommended Posts