February 18, 201213 yr On 18. 2. 2012. at 21:08, gagilija said: Duci Simonovic na Palmi Plus...ne moze se prepricatiOlja , da vam kažem evo ja imam špigl fotokopiran....
February 27, 201213 yr sinoć me zapalo da gledam na Prvoj ono finale turske serije.isuse koliko je ono druženje sa glumcima posle bilo jadno - u jednom trenutku sam zavapio da prebace na Pink da se malko nagledam kvalitetnog treša.One dve voditeljke-plizavice su smešne sa idiotskim pitanjima i tarzanskim engleskim - a detalj/neprijatna situacija u studiju kada je jedna od dve plizavice, ona mladja, krenula da traži od turske glumice da javno kaže kako se ova ne petlja sa njenim momkom, na šta je turkinja ostala zabezeknuta. E sad, da zlo bude veće nit je producent bio dovoljno vispren da prekine neprijatnost nekakvom reklamom ili spotom, niti je plizavica bila dovoljno inteligentna da promeni temu kad je vidla kako glumica koluta očima u zgranutosti nego je nastavila da je propituje i da objašnjava - posle par blokova reklama i nekoliko minuta, kada je valjda neko normalan objasnio glumici da je reč o novinskom traču, ova se pribrala i, manje više kul, odgovorila. Očajan prevod i potpuna zbunjenost turskih glumaca te Suzana Mančić o Isidora Bjelica kao stručni konsultanti su priča za sebe. :Dsve u svemu potpuni upiš
February 29, 201213 yr Kristinica na Avali, u nekom horor filmu....poslato uz pomoc aplikacije "tapatalk"
March 12, 201213 yr Nije now ali bice...Danas u 17:20 na RTV1, gost Danice Vučenić u emisiji Jedan na jedan biće Srđa Popović, zastupnik porodice Đinđić
March 13, 201213 yr Pink daje serijal filmova "Tomb Raider" sa mladom Anđom Džoli. Skoro sam zaboravio kako je bila lepa kao klinka. Prelepa. Preslatka. Bombonica. Slatkiš ...
April 18, 201213 yr Danas bio muftija na RTV kod Danice, majko mila!!!Repriza veceras u 00:08 a ko ne moze da ceka ima na Гост: МУАМЕР ЗУКОРЛИЋNW:Evo ga Poaro na RTV
April 19, 201213 yr ja volim da gledam ovo http://www.debbietravisfacelift.com/ide svakog radnog dana u 11.08 na HRT1
May 17, 201212 yr On 17. 5. 2012. at 15:41, Frank Pembleton said: Pussylips ...Pustite me danice....Jedan na Jedan RTV.....super :D