Frank Pembleton Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Duci Simonovic na Palmi Plus...ne moze se prepricatiOlja , da vam kažem evo ja imam špigl fotokopiran....
steins Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 sinoć me zapalo da gledam na Prvoj ono finale turske serije.isuse koliko je ono druženje sa glumcima posle bilo jadno - u jednom trenutku sam zavapio da prebace na Pink da se malko nagledam kvalitetnog treša.One dve voditeljke-plizavice su smešne sa idiotskim pitanjima i tarzanskim engleskim - a detalj/neprijatna situacija u studiju kada je jedna od dve plizavice, ona mladja, krenula da traži od turske glumice da javno kaže kako se ova ne petlja sa njenim momkom, na šta je turkinja ostala zabezeknuta. E sad, da zlo bude veće nit je producent bio dovoljno vispren da prekine neprijatnost nekakvom reklamom ili spotom, niti je plizavica bila dovoljno inteligentna da promeni temu kad je vidla kako glumica koluta očima u zgranutosti nego je nastavila da je propituje i da objašnjava - posle par blokova reklama i nekoliko minuta, kada je valjda neko normalan objasnio glumici da je reč o novinskom traču, ova se pribrala i, manje više kul, odgovorila. Očajan prevod i potpuna zbunjenost turskih glumaca te Suzana Mančić o Isidora Bjelica kao stručni konsultanti su priča za sebe. :Dsve u svemu potpuni upiš
eye of the beholder Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 Kristinica na Avali, u nekom horor filmu....poslato uz pomoc aplikacije "tapatalk"
James Marshall Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Bio skoro na RTS1, ali može uvijek da se pogleda. A sad Forest Gamp na Pinku.
Frank Pembleton Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Nije now ali bice...Danas u 17:20 na RTV1, gost Danice Vučenić u emisiji Jedan na jedan biće Srđa Popović, zastupnik porodice Đinđić
stoka Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Pink daje serijal filmova "Tomb Raider" sa mladom Anđom Džoli. Skoro sam zaboravio kako je bila lepa kao klinka. Prelepa. Preslatka. Bombonica. Slatkiš ...
vinska musica Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Koga intereruje Šešeljeva završna reč, eno mu ga na Kopernikusu.
Frank Pembleton Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 Danas bio muftija na RTV kod Danice, majko mila!!!Repriza veceras u 00:08 a ko ne moze da ceka ima na Гост: МУАМЕР ЗУКОРЛИЋNW:Evo ga Poaro na RTV
ivy Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 ja volim da gledam ovo http://www.debbietravisfacelift.com/ide svakog radnog dana u 11.08 na HRT1
Frank Pembleton Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 Pussylips ...Pustite me danice....Jedan na Jedan RTV.....
Кристофер Лумумбо Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 Pussylips ...Pustite me danice....Jedan na Jedan RTV.....super :D
Frank Pembleton Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 Mislim da sam video Hamleta na STB...Ptice ovo-ono...
Recommended Posts