Jump to content
IGNORED

Pivo

alberto.ascari

Recommended Posts

Posted
^ njihova robna marka Delhez 365.ono žuto što liči na konzervu insekticida, sa prethodne strane.bio sad u marketu i nema. sve su ga pokupovali :(
ne dopada mi se baš nešto... kad će ovi da se sete da izbace Jelen u burencetu
Posted
hvala za kafane sa erdingerom, ali sam više mislio na markete u kojima bih ga mogao kupiti (vidim da postoji i u limenci i flaši). kafane su za ljude bez brzog interneta...
Evo ja večeras pazario erdinger u konzervi 0.5 za 114 (valjda) dinara u Rodi na Novom Beogradu, imaju ga i u staklu od 0.5, košta nešto više nego konzerva...
Posted
kafane su za ljude bez brzog interneta...
Pa sto ne pijes na brzom internetu?
Posted
Pa sto ne pijes na brzom internetu?
Pijemo zajedno
Posted

fakat je bezalkoholno

Posted
Evo ja večeras pazario erdinger u konzervi 0.5 za 114 (valjda) dinara u Rodi na Novom Beogradu, imaju ga i u staklu od 0.5, košta nešto više nego konzerva...
Hvala! Iz NSa sam, al taman danas bio u BGu pa nakupovao...
Posted
Koliko cujem Kornjaca ubija sa tim pivima sa ukusima mada je to kurac lipov posto ne prave pivo sa ukusom vec u njega sipaju sirup a mase se loze.
pogotovo sto sipaju sirup u obican pils. sto je katastrofa. potrebno je pivo manje gorko od pilsa za takvo mesanje (+kvalitetan vocni sirup a ne slatka hemija).
Posted

Kornjaci je i ono house pivo sranje

Posted

Treba neko da im se usere u taj koncept uvozom framboisea i krieka. Znam da je pre par godina Lindemans koji to proizvodi bio na beer festu tako da sumnjam da bi bilo suviše komplikovano doćerati toga u Bgd a cenim da bi bio hit i za šabana i za urbana.

Posted (edited)

danas pio Amstel iz limenke (domaći licencni, narafski) i Löwenbräu iz plastike.potonje mi bolje leglo :mellow:edit:juče pio albansku Stelu, doneo mi ćale sa ekskurzije u Tirani.Stela--Botle-label.jpgStela--Botle-label-back.jpgčist štirak.

Edited by garcia
Posted

Trebao je da potraži Pećko... nije ko nekad ali je sasma dobro.Nadam se da si naručio Skenderbega?

Posted

sva japanska piva izgleda tako brzo izvetre. vec posle drugog gutljaja imaju ukus tofua. 2ir44gm.jpg