Tastatura Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Pio sam Valjevsko za vikend i,moguće da lupam, ali mi se čini da ima onaj staaaari ukus i miris piva.Valjevsko je odlicno i meni je vrh.Problem je sto na Novom Beogradu nisam nigde naleteo na njega,a rado bih ga kupio.U medjuvremenu,Staropramen i Tuborg.
assück Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 U Idei na NBG Paulaner mutni bure od 5l za 1600 din...malo jaca cena...Nego pricalo se onomad ovde da ima Duvel da se kupi u nekom diskontu...ima li ga jos i gde bese taj diskont?bilou diskontu u Đušinoj, nema više ni Duvela a bome ni diskonta. ubio ih ovaj konza o alkoholu, pošto su radili 00-24h a imali su čak i dostavu :Dovog leta na Krfu sam uglavnom jeopio govna, a nisam ni slikao, osim prvog danai cider i pivo su gola govna. pored ovog, izrazito lošim su se pokazali Kaiser, Fischer. točena Alfa u nekom srpskom kafiću je mogla da prođe jer je bila jedina točena a služili su u zaleđenim kriglama. Nisam probao Corfu beer iako su mi ga hvalili, u radnjama bili samo bitter i crno, nisam bio za eksperiment. neke treševe tipa MIX i ostala grčka piva nisam kusao samo procenjujući po bagateli, ogavnom izgledu ili imenu. Mythos u konzervi značajno opao, točeni u engleskom pabu jebe kevu doduše. šta da kažem kada su mi najbolje legli Sol i Corona :(KEO nažalost video samo u jednoj radnji i to 0.33 konzerva, nisam kupio :cry:bila je neka fensi radnja u glavnom gradu sa predrkanim trapistima, nekim suludim hobgoblin pivima i sl ali su cene bile tipa 7.5 do 11.5 za 0.75 keramičku bocu trapista, a imali su i veliki izbor single maltova za siću od 450e <_< sve u svemu, mršav ulov ovog leta
dig_chohano Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Kad si paor germanski, u Grčkoj se kusaju masline i derivati kozoovčijeg vimena uz pažljivo odabrano vino i lista se Tukidid u originalu.
assück Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 kusao sam zelenih maslina i divne grilovane i otherwise fete i kapara mirisnih, ali je Tukidid bio u tourist trap izdanju :(
dig_chohano Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 kusao sam zelenih maslinaHolanđanin, znao sam. Kalamate il crne, nesrećo.
assück Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Holanđanin, znao sam. Kalamate il crne, nesrećo.nji samo za kuvanjeza kalamate se grebem za dž na poslu
dig_chohano Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 za kalamate se grebem za dž na posluRekoh ja, holanđanin.
*edited by mod Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Jel ima igde da se uzme Duvel u Beogradu?
Recommended Posts