henrik larsson Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 (edited) Draft. Prvo točeno pivo u flaši na srpskom tržištu zove se "efes draft". Nastalo je u Turskoj 1986. godine, a danas se prodaje širom sveta.Prema rečima predstavnika "Efesa" za Srbiju, "draft" je namenjen svima koji cene kvalitetno pivo, a posebno točeno.- Ovaj napitak od hmelja u flaši odlikuje punoća ukusa koja je specifičnost točenog piva, dok je tehnologija proizvodnje ista. Pivo je napravljeno od biranih komponenti da bi aroma bila veoma ukusna i mora imati kristalnu bistrinu. Pasterizacija piva je obavezna da bi se proces starenja piva usporio čak i na šest meseci, kako bi se sačuvala ukusna aroma. LJubitelji točenog piva znaju da njegov karakterističan ukus zavisi od svežine. U ovom pivu se nalazi sva svežina točenog piva, karakterističan ukus. Ukratko, penušavo zadovoljstvo "efes draft" u flaši je prvo pivo te vrste kod nas - rečeno je predstavnicima medija. Edited August 27, 2011 by henrik larsson
dig_chohano Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 kakvo vam je to Efes?¿ ko to puni?Najbolje što možeš popiti u BG. Pune pančevci valjda.
Frank Pembleton Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 bogte, flasa ko svapska granata.Zaista odlicna...Kukuuuu sad sam provalio da nemam vise "kasikara" odoh do radnje...
Anonymous Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Pih, počeli su i u Staropramen govna da stavljaju.
ToniAdams Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Pih, počeli su i u Staropramen govna da stavljaju.'jeannekidan jedva popio, stvarno oslo ukurac.
Behemoth Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 U Idei na NBG Paulaner mutni bure od 5l za 1600 din...malo jaca cena...Nego pricalo se onomad ovde da ima Duvel da se kupi u nekom diskontu...ima li ga jos i gde bese taj diskont?
Töölönlahti Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Pune pančevci valjda.Valjda Zaječarci, pošto više ne postoji pivara u Pančevu. Zaječar + Novi Sad = Ujedinjene srpske pivare (kombinovano preduzeće Efes Anadolu i Heinekena, kojim upravljaju ovi prvi).
Lezilebovich Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Pio sam Valjevsko za vikend i,moguće da lupam, ali mi se čini da ima onaj staaaari ukus i miris piva.
*edited by mod Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Mozda sam naleteo na losu konzervu ali Jelen Belo iz konzerve se bas iskvarilo i ima neki metalasti ukus.
Recommended Posts