Moća Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 E to! Meni reko ej vidi sa forumasem X i Y(imena poznata autoru) pa ako oni hoce sa njima se dogovori i javite mi pa dolazim. Znaci ja pruzam gostoprimstvo em treba da ih organizujem za dolazak?! Pa ne ide to tako majku mu.
Zli Gli Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Brate Moco, pa do tebe mi samo za gorivo treba brdo para. Mada ce 1 akva park morati biti posecen, samo ne znam kad.Sto se tice nosenja lekova tetkama, stvarno nemam srece u zivotu kad su u pitanju tako ta neka mini-sranja. I taman kad pomislim da staje, desi se nesto novo. Marfi i ja k'o braca rodjena.
Moća Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Pa bre ne kazem ti ja za to nego za to sto cimas mene da s eja dogovaram sa drugim forumasima u tvoje ime.
Tastatura Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 Nego koje vam je najbolje pivo na BF?Meni Bavaria.
bradilko Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 jebem ti staropramen. zabole me zeludac. cim predjoh na bavariju prestade mucnina
*edited by mod Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 (edited) Mutni Paulaner+1A odmah iza njega Leikeim koji nisam video nigde drugde osim na BF. Edited August 22, 2011 by pavllle
Frank Pembleton Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 +1A odmah iza njega Leikeim koji nisam video nigde drugde osim na BF.Samo sam njega pio na Simple Minds ...I nisam zazalio...
uliks Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Samo sam njega pio na Simple Minds ...I nisam zazalio...U njemu (i svakom drugom pivu) ima vitamina B12 :) Dakle, piješ multivitaminski napitak!
wolodja Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Tamni pšenični Paulaner sjajan, Paulaner Salvator nisu mi dali flajku zbog onog sranja, ali su mi sipali u plastiku, odličan i on, takoreći vrhunski! A da mi je znati koji je to Leikeim u pitanju što ga tako hvalite? Ima ga sad u zr na danima piva, pa da se opskrbim za koju flajku... zna li neko jmbg tog liekeima što nema nigde drugde osim po pivskim vašarima?ledeni kvas, sladak u vražju mater, ali valja
Recommended Posts