mojo Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 Odlično Skopsko, posle dugo vremena, preporukaOvogodišnji povratak s mora i pauzu kod rupčage zvane Predejane ću pamtiti po dvema stvarima - najgoroj pljeski u životu i jedinoj limenci piva koju sam bacio nepopijenu. Pivo je bilo Skopsko. A bio sam i žedan i gladan.
assück Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 meni je Skopsko u limenci ostalo još od onomad iz Novog Sada u sjajnom sećanju
Milogled Bluff Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Ovogodišnji povratak s mora i pauzu kod rupčage zvane Predejane ću pamtiti po dvema stvarima - najgoroj pljeski u životu Hm, znao sam da je pljeska u Predajanima najskuplja na svetu, nisam bas stekao utisak i da je najgora...
assück Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Hm, znao sam da je pljeska u Predajanima najskuplja na svetu, nisam bas stekao utisak i da je najgora...ovo exkluzivno letovalište ste Tonči i ti izabrali kao vašu destinaciju?
Milogled Bluff Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Da, tamo idemo dogodine. Tonjci-konjci se raspitao i dobio informaciju da tamo nema morskih jezeva.
Daddy Cool Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Ovogodišnji povratak s mora i pauzu kod rupčage zvane Predejane ću pamtiti po dvema stvarima - najgoroj pljeski u životu i jedinoj limenci piva koju sam bacio nepopijenu. Pivo je bilo Skopsko. A bio sam i žedan i gladan.Ja jeo neki batak u sosu od pecuraka - odlican. Zena jela rolovano belo - odlicno. Slazem se da je skupo, ali sta da radimo, ponuda-potraznja.
Daddy Cool Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 (edited) a ni flaširani mythos uopšte nije loš.Kupio 6-pack u free shopu, zao mi je sto nisam bar 3.edit: limenke su u pitanju. Edited August 15, 2011 by Daddy Cool
mojo Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Ja jeo neki batak u sosu od pecuraka - odlican. Zena jela rolovano belo - odlicno. Slazem se da je skupo, ali sta da radimo, ponuda-potraznja.Samo da ne bude zabune, nisam jeo u tom nekom fensi nensi restoranu krajputašu, već u neuglednoj roštiljnici pored. Sve se nadao autentičnom specijalitetu tog kraja, a dobio najskuplji i najneukusniji fašir u bajatoj zemički ikada.
dig_chohano Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Hm, znao sam da je pljeska u Predajanima najskuplja na svetu, nisam bas stekao utisak i da je najgora...Ko vas jebe kad ste turisti paori. Malo dalje, odma uz drum, Džep, jebe kevu. A ako vas ne mrzi, skrenete sa puta u Grdelicu, čim se uđe u "centar" desno, uz reku ima kafana koja ubiva, a cene grdeličke. Sprža i ljutenica obavezno.
Milogled Bluff Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Znam za Dzep, rula, ali sam se jednom zahebao u Predajanima
Bane5 Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 (edited) Onako, mozda sam malo vise ocekivao od ovog piva, ali se lako pije i zadovaljava trenutnu zelju.ps. Ova marka ima jako dugu tradiciju u Temisvaru ali i sire. Edited August 15, 2011 by Bane5
pacey defender Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 (edited) Ljudi, znam da je jeres ovo sto pisem, ali mene od Jelena glava ne boli. :o Edited August 15, 2011 by pacey defender
расејан Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Ljudi, znam da je jeres ovo sto pisem, ali mene od Jelena glava ne boli. :oОд којег? (не по врсти него по редном броју)
Frank Pembleton Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 (edited) Oce bude neko okupljanje na beer festu?Ili da splitujemo na poseban topic? Edited August 17, 2011 by Frank Pembleton
Recommended Posts