Jump to content
IGNORED

Pivo

alberto.ascari

Recommended Posts

Posted
Odlično Skopsko, posle dugo vremena, preporuka
Ovogodišnji povratak s mora i pauzu kod rupčage zvane Predejane ću pamtiti po dvema stvarima - najgoroj pljeski u životu i jedinoj limenci piva koju sam bacio nepopijenu. Pivo je bilo Skopsko. A bio sam i žedan i gladan.
Posted

meni je Skopsko u limenci ostalo još od onomad iz Novog Sada u sjajnom sećanju

Posted
Ovogodišnji povratak s mora i pauzu kod rupčage zvane Predejane ću pamtiti po dvema stvarima - najgoroj pljeski u životu
Hm, znao sam da je pljeska u Predajanima najskuplja na svetu, nisam bas stekao utisak i da je najgora...
Posted
Hm, znao sam da je pljeska u Predajanima najskuplja na svetu, nisam bas stekao utisak i da je najgora...
ovo exkluzivno letovalište ste Tonči i ti izabrali kao vašu destinaciju?
Posted

Da, tamo idemo dogodine. Tonjci-konjci se raspitao i dobio informaciju da tamo nema morskih jezeva.

Posted
Ovogodišnji povratak s mora i pauzu kod rupčage zvane Predejane ću pamtiti po dvema stvarima - najgoroj pljeski u životu i jedinoj limenci piva koju sam bacio nepopijenu. Pivo je bilo Skopsko. A bio sam i žedan i gladan.
Ja jeo neki batak u sosu od pecuraka - odlican. Zena jela rolovano belo - odlicno. Slazem se da je skupo, ali sta da radimo, ponuda-potraznja.
Posted (edited)
a ni flaširani mythos uopšte nije loš.
Kupio 6-pack u free shopu, zao mi je sto nisam bar 3.edit: limenke su u pitanju. Edited by Daddy Cool
Posted
Ja jeo neki batak u sosu od pecuraka - odlican. Zena jela rolovano belo - odlicno. Slazem se da je skupo, ali sta da radimo, ponuda-potraznja.
Samo da ne bude zabune, nisam jeo u tom nekom fensi nensi restoranu krajputašu, već u neuglednoj roštiljnici pored. Sve se nadao autentičnom specijalitetu tog kraja, a dobio najskuplji i najneukusniji fašir u bajatoj zemički ikada.
Posted
Ko vas jebe kad ste turisti paori. Malo dalje, odma uz drum, Džep, jebe kevu. A ako vas ne mrzi, skrenete sa puta u Grdelicu, čim se uđe u "centar" desno, uz reku ima kafana koja ubiva, a cene grdeličke. Sprža i ljutenica obavezno.
Posted

Znam za Dzep, rula, ali sam se jednom zahebao u Predajanima

Posted (edited)
47351.jpgOnako, mozda sam malo vise ocekivao od ovog piva, ali se lako pije i zadovaljava trenutnu zelju.ps. Ova marka ima jako dugu tradiciju u Temisvaru ali i sire. Edited by Bane5
Posted (edited)

Ljudi, znam da je jeres ovo sto pisem, ali mene od Jelena glava ne boli. :o

Edited by pacey defender
Posted
Ljudi, znam da je jeres ovo sto pisem, ali mene od Jelena glava ne boli. :o
Од којег? (не по врсти него по редном броју)
Posted (edited)

Oce bude neko okupljanje na beer festu?Ili da splitujemo na poseban topic?

Edited by Frank Pembleton