July 21, 201113 yr On 21. 7. 2011. at 10:43, henrik larsson said: E, super je kad mu ubaciš par kockica leda, listić nane i krišku grejpa. Pogotovo kad se bleji ispred dragstora, osvežava za sve pare.al' samo ako se sipa u visoku casu, i drzi sa dva prsta! k'o sto rekoh, ne volim bas pivo, samo preko leta isprobavam razne varijante za gasenje zedji.npr. ovo dosta dobro pomaze:
July 25, 201113 yr O Pelforthu vec rekoh da nije nista posebno, a ovaj Jenlain je 7.5% i bas mi je jako, pomalo tesko (valjda shto nisam navik'o).
July 28, 201113 yr Bio juce u Rumuniji,svratio u neke prodavnice i video da se nista ne isplati kupovati..osim piva..i to kakvog piva.. Reveal hidden contents edit - Rumunski Golden Brau je izuzetno prijatno iznenadjenje..a ultra jeftin. Dok sam stajao na semaforu u Temisvaru,promoterke me castile bezalkoholnim primerkom..onaj za pijandure je odlican. Edited July 28, 201113 yr by SNARC
August 1, 201113 yr Probao Pils Plus 0.3, sasvim korektno, valjda sto ga ne prave u tolikoj kolicini kao Jelen i Lav ili sta vec, jebem li ga.
August 1, 201113 yr u višnjici iznad parkića kod palasa uočen jagodinac kad se na scenu vrati i vršački šampion, valja proslaviti. juventusova kappa trenerka i šalvare su spremne.
August 10, 201113 yr ehmmm zavisi od raspoloženja.. Iako prvenstveno volem crna vina, ni pive mi nisu mrske. :) Ginis i Kilkeni, ako ih nađem. Zadnji put snimljeni u Konzumu. Od tada im se gubi trag.. :(Ako je neka laganica, onda Stella (kill me for that )a, zadnje otkriveno crno Laško. Nije loše, nije loše.