Takeshi Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 E, super je kad mu ubaciš par kockica leda, listić nane i krišku grejpa. Pogotovo kad se bleji ispred dragstora, osvežava za sve pare.al' samo ako se sipa u visoku casu, i drzi sa dva prsta! k'o sto rekoh, ne volim bas pivo, samo preko leta isprobavam razne varijante za gasenje zedji.npr. ovo dosta dobro pomaze:
John Coltrane Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 O Pelforthu vec rekoh da nije nista posebno, a ovaj Jenlain je 7.5% i bas mi je jako, pomalo tesko (valjda shto nisam navik'o).
SNARC Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 (edited) Bio juce u Rumuniji,svratio u neke prodavnice i video da se nista ne isplati kupovati..osim piva..i to kakvog piva.. edit - Rumunski Golden Brau je izuzetno prijatno iznenadjenje..a ultra jeftin. Dok sam stajao na semaforu u Temisvaru,promoterke me castile bezalkoholnim primerkom..onaj za pijandure je odlican. Edited July 28, 2011 by SNARC
John Coltrane Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Probao Pils Plus 0.3, sasvim korektno, valjda sto ga ne prave u tolikoj kolicini kao Jelen i Lav ili sta vec, jebem li ga.
DR. KUMALO Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 u višnjici iznad parkića kod palasa uočen jagodinac kad se na scenu vrati i vršački šampion, valja proslaviti. juventusova kappa trenerka i šalvare su spremne.
assück Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 štasadovokojkurac, kako se zove i gde je kupljeno i koliko košta i je li čemu?
Avik Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 ehmmm zavisi od raspoloženja.. Iako prvenstveno volem crna vina, ni pive mi nisu mrske. :) Ginis i Kilkeni, ako ih nađem. Zadnji put snimljeni u Konzumu. Od tada im se gubi trag.. :(Ako je neka laganica, onda Stella (kill me for that )a, zadnje otkriveno crno Laško. Nije loše, nije loše.
Recommended Posts