Lynn Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Probao neko Jelen s limunom?TL volim, a ovaj nam uvališe na nekoj promociji u marketu :)Eno ga hladi se u frigideru. Jos nije sazreo za konzumaciju.(da ne bude zabune, delili ga pre 22h :P, no zaboravismo da ga stavimo na led)
Lezilebovich Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Probao sam onaj limun LAV i vise lici na neku bipovu verziju biter lemona, nego na pivo ...
Alphons Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 kao sprite, sa malo alkohola. i mrvicom kosilija :D
henrik larsson Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 ja upravo pijem TL. i nije loše. izgleda da su u mešuvremenu smanjoli količini limuna u pivu, tako da nema više kosili efekta, ali ni ukusa limuna, ima samo nagoveštaj limuna, posle gutljaja.edit - i da, pijem ga posle 2 obična tuborga, za slučaj da niste primetili :DAh, pa ti si relevantan do moga. Kosili.
Lynn Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Aj nek neko proba da ubaci šumeću tabletu vitamina C s ukusom limuna u pivo :DNema Kosili efekta.
расејан Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Aj nek neko proba da ubaci šumeću tabletu vitamina C s ukusom limuna u pivo :DNema Kosili efekta.Шгјз... хоће ли ми то шкодити коси?
Lynn Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Шгјз... хоће ли ми то шкодити коси?Ma jok. Odlično peni :P
henrik larsson Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Aj nek neko proba da ubaci šumeću tabletu vitamina C s ukusom limuna u pivo :DNema Kosili efekta.Ja sam otišao korak dalje. Ispraznim flajku, malo isperem vodom i sipam neko gotivno pivo. Potpuno ubija loš utisak prethodnog piva.
Lynn Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Ja sam otišao korak dalje. Ispraznim flajku, malo isperem vodom i sipam neko gotivno pivo. Potpuno ubija loš utisak prethodnog piva.E to se zove nemati druga posla :)Radi li te i suprotno? : cuvati flajku omiljenog gotivnog retko nalažljivog piva i u nju presipavati Jelen iz dvolitarske plastike?
Lynn Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Ne, jerbo nema smisla.Ima smisla kolko i ovo tvoje.Baci flajku njesra piva, i nastavi sa svojim gotivnim.No ajd, pivo i troll je ista navada :P
Alphons Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Ah, pa ti si relevantan do moga. Kosili.znao sam da će mi se to što nisam pijandura jednog dana osvetiti :(
dig_chohano Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Kratka rekapitulacija posle odmora: Brahma do jaja, Skol i Sagres 'nako, Super bock i Imperial sranje.
Frank Pembleton Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Jel neko probao da pravi kocke leda od piva.Nasao jeftino modle za led i obliku stapica koji mogu kroz grlic flase pa razmisljam ako ladim pivo ledom od piva nemam efekat razblazivanja istog?
Recommended Posts