July 18, 201113 yr Probao neko Jelen s limunom?TL volim, a ovaj nam uvališe na nekoj promociji u marketu :)Eno ga hladi se u frigideru. Jos nije sazreo za konzumaciju.(da ne bude zabune, delili ga pre 22h :P, no zaboravismo da ga stavimo na led)
July 18, 201113 yr Probao sam onaj limun LAV i vise lici na neku bipovu verziju biter lemona, nego na pivo ...
July 18, 201113 yr ja upravo pijem TL. i nije loše. izgleda da su u mešuvremenu smanjoli količini limuna u pivu, tako da nema više kosili efekta, ali ni ukusa limuna, ima samo nagoveštaj limuna, posle gutljaja.edit - i da, pijem ga posle 2 obična tuborga, za slučaj da niste primetili :DAh, pa ti si relevantan do moga. Kosili.
July 18, 201113 yr Aj nek neko proba da ubaci šumeću tabletu vitamina C s ukusom limuna u pivo :DNema Kosili efekta.
July 18, 201113 yr Aj nek neko proba da ubaci šumeću tabletu vitamina C s ukusom limuna u pivo :DNema Kosili efekta.Шгјз... хоће ли ми то шкодити коси?
July 18, 201113 yr Aj nek neko proba da ubaci šumeću tabletu vitamina C s ukusom limuna u pivo :DNema Kosili efekta.Ja sam otišao korak dalje. Ispraznim flajku, malo isperem vodom i sipam neko gotivno pivo. Potpuno ubija loš utisak prethodnog piva.
July 18, 201113 yr Ja sam otišao korak dalje. Ispraznim flajku, malo isperem vodom i sipam neko gotivno pivo. Potpuno ubija loš utisak prethodnog piva.E to se zove nemati druga posla :)Radi li te i suprotno? : cuvati flajku omiljenog gotivnog retko nalažljivog piva i u nju presipavati Jelen iz dvolitarske plastike?
July 18, 201113 yr Ne, jerbo nema smisla.Ima smisla kolko i ovo tvoje.Baci flajku njesra piva, i nastavi sa svojim gotivnim.No ajd, pivo i troll je ista navada :P
July 18, 201113 yr Ah, pa ti si relevantan do moga. Kosili.znao sam da će mi se to što nisam pijandura jednog dana osvetiti :(
July 19, 201113 yr Kratka rekapitulacija posle odmora: Brahma do jaja, Skol i Sagres 'nako, Super bock i Imperial sranje.
July 19, 201113 yr Jel neko probao da pravi kocke leda od piva.Nasao jeftino modle za led i obliku stapica koji mogu kroz grlic flase pa razmisljam ako ladim pivo ledom od piva nemam efekat razblazivanja istog?