расејан Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 kad podrignes, kaze: 'Плзењњњњњ'. narafski da je ceski, neb valjalo da nije.Где има (а да је у Зрењанину)?
Lancia Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 (edited) Где има (а да је у Зрењанину)?eh, pa ja sam tamo bio dok se jos na Beckerek odazivao.ediT: pitaj Caneta, sigurno zna :D Edited June 30, 2011 by Lancia
ivy Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 (edited) Ovaj Pils Plus odlično pivojeste..skroz ok..a za datu cenu i extra dobro Edited July 6, 2011 by ivy
zorglub Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Ovaj Pils Plus odlično pivoJa Vam lepo kažem... Probaj iz limenke ako nisi još.
ivy Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Pils plus je po meni možda najbolje ,,domaće,, pivo koje se može trenutno popiti ja ga pijem od kad se pojavilo i što je važno kvalitet ne varira kao kod ostalih splačina koje se kod nas zovu pivom
Zverilla Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 odvratno.preslatko, nema ukus piva, nema ukus limuna, nema ukus mente, nije gazirano.
Frank Pembleton Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 odvratno.preslatko, nema ukus piva, nema ukus limuna, nema ukus mente, nije gazirano.Ima li ijedna verzija da nije odvratna?
assück Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 pio danas točeni pilsplus na brodiću u pauzama skakanja u vodu. ili beše obratno? pivo je ok
Zverilla Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Ima li ijedna verzija da nije odvratna?i to sto kazes :) becks je sranje sam po sebi, al ovaj je bas posebno gadan
расејан Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 srpski becks je sranje, nemacki je vise nego dobar.Амерички је... могао да прође, у недостатку бољег (а да не кошта ко ђаво).
Recommended Posts