Jump to content
IGNORED

Pivo

alberto.ascari

Recommended Posts

Posted

izbegavati u širokom luku.Upravo popio gutljaj i bacio.kao da piješ sredstvo za pranje sudova

Posted

Svako limunizovano pivo je Ariel.

Posted
Ja video to u prodavnici ali posle losih iskustva kada sam slucajno probao Tuborg Limun sam resio da ga ipak neprobam. + kako da kupis nesto na cemu velikim slovima pise "2.0 % alkohola"
Tuborg lemon je majka svih limunizovanih piva za ovo, odvratno-slatko jbt (fuj)
Posted

Radler je lakmus seksualne orijentacije.

Posted

2%? :huh: Ja sam mislio da ako nesto zeli da se zove pivo da mora da ima minimum 4% alkohola.

Posted

Shandy = pivo + ginger ale. Najbolja kombinacija 1/2 IPA + 1/2 ginger ale. Odlicno osvezenje posle bavljenja sportom; gasi zedj i otvara apetit za 100% IPA.

Posted

radler se zapravo zove швиво, шв-епс + пи-во

Posted

Ne znam kako se zove, ali 4/5 pivo i 1/5 guarane = skroz OK. A ne volim kombinacije.

Posted
Svako limunizovano pivo je Fairy.
+1
Posted
Ne znam kako se zove, ali 4/5 pivo i 1/5 guarane = skroz OK. A ne volim kombinacije.
bućkuriš?
Posted

Probaj, jbg. Ne sećam se kako su mene naterali.

Posted

ništa me ne košta, ali me plaši :(

Posted
svuda prodji, svom Urquellu dodji.
То оно са префиксом "Пилснер"? Нисам то пио скоро десет година, шта каже на етикети, је ли баш чешки (из Плзења/Пилсена), или се само тако кити именом града?
Posted
То оно са префиксом "Пилснер"? Нисам то пио скоро десет година, шта каже на етикети, је ли баш чешки (из Плзења/Пилсена), или се само тако кити именом града?
kad podrignes, kaze: 'Плзењњњњњ'. narafski da je ceski, neb valjalo da nije.