Jump to content

Featured Replies

izbegavati u širokom luku.Upravo popio gutljaj i bacio.kao da piješ sredstvo za pranje sudova

Svako limunizovano pivo je Ariel.

Ja video to u prodavnici ali posle losih iskustva kada sam slucajno probao Tuborg Limun sam resio da ga ipak neprobam. + kako da kupis nesto na cemu velikim slovima pise "2.0 % alkohola"
Tuborg lemon je majka svih limunizovanih piva za ovo, odvratno-slatko jbt (fuj)

Radler je lakmus seksualne orijentacije.

2%? :huh: Ja sam mislio da ako nesto zeli da se zove pivo da mora da ima minimum 4% alkohola.

Shandy = pivo + ginger ale. Najbolja kombinacija 1/2 IPA + 1/2 ginger ale. Odlicno osvezenje posle bavljenja sportom; gasi zedj i otvara apetit za 100% IPA.

radler se zapravo zove швиво, шв-епс + пи-во

Ne znam kako se zove, ali 4/5 pivo i 1/5 guarane = skroz OK. A ne volim kombinacije.

Svako limunizovano pivo je Fairy.
+1
Ne znam kako se zove, ali 4/5 pivo i 1/5 guarane = skroz OK. A ne volim kombinacije.
bućkuriš?

Probaj, jbg. Ne sećam se kako su mene naterali.

ništa me ne košta, ali me plaši :(

svuda prodji, svom Urquellu dodji.

svuda prodji, svom Urquellu dodji.
То оно са префиксом "Пилснер"? Нисам то пио скоро десет година, шта каже на етикети, је ли баш чешки (из Плзења/Пилсена), или се само тако кити именом града?
То оно са префиксом "Пилснер"? Нисам то пио скоро десет година, шта каже на етикети, је ли баш чешки (из Плзења/Пилсена), или се само тако кити именом града?
kad podrignes, kaze: 'Плзењњњњњ'. narafski da je ceski, neb valjalo da nije.