MachineGunEtiquette Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 aha, prvak te lize, FK Azbest od jeseni prelazi kod nas, u viši rang
maheem Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 sve pare ću staviti na FK Bitumen 200 za sledeću sezonu!
renne Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Ja sam Belo za sada nasao samo u onom lancu Drink Store. U Idei nema, nema ni u Golf-u, ni kod ovih pojedinacnih podruma pica pa mi se cini kao da im je distribucija malo zakazala. A da stvar bude gora onog bezalkoholnog Jelena ima na sve strane.Ja ga video u svim maxi, idea, merkatorima u kojima sam bio
*edited by mod Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Ja ga video u svim maxi, idea, merkatorima u kojima sam bioJbg onda nemam srece bas. Sinoc sam bio u Uscu i tamo ga nije bilo kao ni u onom Maxiju kod Herceg Novog <_<
ToniAdams Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 (edited) ima u sparu, na 1 cosak od uondera Edited June 4, 2011 by ToniAdams
mojo Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Na stranu moja nesposobnost da pronađem ranije diskusije ili neke ozbiljnije članke na temu, ali koliko ambalaža utiče na pivce? Kvalitet, ukus, rok trajanja itd..
henrik larsson Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Ja sam čuo sledeće, što može da bude i urbana legenda (pričao ortak ortaka, koji radi u BIP-u )1. malo2. konzerva3. zidarsko4. dvolitraE sad, možda nekom može da bude čudan redosled 2 i 3, ali ja moram priznati da mi se ne jednom desilo da me glavudža otkine od zidarskog Jelena, dok sam sa konzervama sasvim familijaran.
mojo Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 1. i 3. su isto stakleno pakovanje. Jel to znači da pivare pune različita pakovanja različitim pivom? Negde sam pročitao da providno i zeleno staklo propuštaju podosta UV zraka, dok braon to zaustavlja.
assück Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 kad god možeš, ako si za kvalitetu, sabijaj vops iz malih flašica. najbolje rashladi, najbolji ukus, sve naj, sve extra, sve u fullu.osim ako si Milogled. onda pij Master pivo iz bucka <_<
S.L. Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 +1 za Assuckov savet.@Henrick & Mojo: ima razlike. To je taj neki redosled. Flašica najbolja, dvolitarka najgora.Limenka vs. 0.5 flaša - zavisi od slučaja do slučaja.
mojo Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Dajte kontaktiraje drugare što rade po pivarama da lepo objasne zašto je staklo bolje od limenke, ili obrnuto. Ono, hemijski procesi, sunčevi zraci, pivo i bakar, te stvari. Listam internet i prosto ne verujem koliko paušalnih ocena naspram nula naučenjačkih članaka koji se bave ovom ozbiljnom temom. Ili, k'o što rekoh, ja ne znam da ih pronađem.
henrik larsson Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Mene čudi kako niko živ ne poznaje nekog tehnologa iz te branše, pa da nam se lepo objasni jednom za svagda. Možda ovde da postavimo oglas u formi teme? Od 4 soma članova mora da ima neko ko se razume.
assück Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 jedini imFo koji sam čuo iz branše, a iz druge ruke, je taj da recimo Jelen jebe mamu, ali samo ako probaš onaj što se šalje na izložbe i sajmove. navodno ima taj sajamski, onda druga klasa je za izvoz, a mi pijemo treću klasu. ako su lagali mene...jes da nema veze sa ambalažom, ali čisto da i ja bacim neku insajderku
dig_chohano Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Do kurca, to bi onda značilo da imaju 3 linije sa 3 različite tehnologije.
Recommended Posts