assück Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 jel si teo dides da zaradis za gipsane lavice? pij sad Belgien Bruinn Superbenedictine Special Extra Stout Weisslager Trippel, ko te jebe kad nemas boljegore tamo inače, now sabijam ledene jelene pretekle od nonačke večere. kad je ledeno, sve valja. osim tuborga i još ponekih
yolo Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 maloj doduse, flasici. 0.33. dobro je, takorec jos bolje od ovog iz metala. dobro pivo, ozbiljno.
*edited by mod Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Ja sam Belo za sada nasao samo u onom lancu Drink Store. U Idei nema, nema ni u Golf-u, ni kod ovih pojedinacnih podruma pica pa mi se cini kao da im je distribucija malo zakazala. A da stvar bude gora onog bezalkoholnog Jelena ima na sve strane.
assück Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Ja sam Belo za sada nasao samo u onom lancu Drink Store. U Idei nema, nema ni u Golf-u, ni kod ovih pojedinacnih podruma pica pa mi se cini kao da im je distribucija malo zakazala. A da stvar bude gora onog bezalkoholnog Jelena ima na sve strane.Vienizacija/Ženevizacija/dosadnizacija Beograda!!!
MachineGunEtiquette Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Ja sam Belo za sada nasao samo u onom lancu Drink Store. U Idei nema, nema ni u Golf-u, ni kod ovih pojedinacnih podruma pica pa mi se cini kao da im je distribucija malo zakazala. A da stvar bude gora onog bezalkoholnog Jelena ima na sve strane.б-рате, код мене у махију има, а ја сам друга зона бордерлајн
MachineGunEtiquette Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 (edited) aham, BeTon liga (obrisan skrnavluk) Edited June 4, 2011 by MachineGunEtiquette
Recommended Posts