henrik larsson Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Nemojte mi to raditi, obećao sam sebi da odmaram između vikenada :(
Аврам Гојић Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Cetvrtak je prakticno vikend, posto je sutra vec vikend, a to prodje cas posla.
dig_chohano Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Jooooj, kako bih sad sabio jednu bucmastu flašu Efes Drafta na kakvoj klupici :(
Аврам Гојић Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Jooooj, kako bih sad sabio jednu bucmastu flašu Efes Drafta na kakvoj klupici :(jel si teo dides da zaradis za gipsane lavice? pij sad Belgien Bruinn Superbenedictine Special Extra Stout Weisslager Trippel, ko te jebe kad nemas bolje tamo
*edited by mod Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Jooooj, kako bih sad sabio jednu bucmastu flašu Efes Drafta na kakvoj klupici :(Ja nisam mislio o tome ali kada si me sad podsetio da znas da cu da popijem jedno. Ma i dva pa nek ide zivot!A i taman da ne budem u aktuelnom mejnstrimu Jelen Belog.
Аврам Гојић Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Ja nisam mislio o tome ali kada si me sad podsetio da znas da cu da popijem jedno. Ma i dva pa nek ide zivot!A i taman da ne budem u aktuelnom mejnstrimu Jelen Belog.ti si neki...poseban covek kad ne pijes ono sto svi piju?
S.L. Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Jooooj, kako bih sad sabio jednu bucmastu flašu Efes Drafta na kakvoj klupici :( Bem ga, čini mi se da mu se ukus promenio.
henrik larsson Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Jepte se.Je l može zaključavanje Pivo topika do sutra navečer?
dig_chohano Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Jepte se, vaistinu.Obiđoh ceo kvart, ništa ne radi, čak mi i uvek pouzdani pakistanac isusuje. Morao sam kano poslednji bijednik vino da otvorim i unj led da metnem.
batticuore Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 čašica koniga* u limenci, na dan, ponekad lav. zavisi šta ćale pije. :D *treba tačkica na o
henrik larsson Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Jepte se, vaistinu.Obiđoh ceo kvart, ništa ne radi, čak mi i uvek pouzdani pakistanac isusuje. Morao sam kano poslednji bijednik vino da otvorim i unj led da metnem.Ti si skroz otišao u kurac u toj zemlji patuljaka. Malo malo pa vidim da se pije neko vino :(
dig_chohano Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 (edited) Jbg, izreći ću blasfemiju, ali i Belgien Bruinn Superbenedictine Special Extra Stout Weisslager Trippel ume da dosadi. Prvi sledeći odlazak kod severnih fašista rezultiraće gajbom Grolscha, jer ću ovde pre naći Jelen ili Mongozo od banane i kokosa nego taj nektar. Edited June 2, 2011 by dig_chohano
Recommended Posts