Milogled Bluff Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 (edited) Pih, stipsa. Meni je bivsi kolega Nijemac pre par godina doneo jedno 15-20 razlicitih vrsta. Ali mi je, znajuci da sam pijanica, pedagoski davao po jednu flasu svaki dan :D Edited May 31, 2011 by Milogled Bluff
assück Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 kindl mi je jedini ostao, saće i on da zaginea rostoker nemam pojma šta je :(
Parsons Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 kindl mi je jedini ostao, saće i on da zaginea rostoker nemam pojma šta je :(rosto©ker je, po mom ukusu, najlosije nemacko pivo. trazi mu jever ili lübzer pils od onih iz vecih severnonemackih pivara. piva koja se ubijaju na plazama baltickog mora u letnje predvece oko 22h. ;)
Venom Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 To je problem s kojim se i ja susrecem. Maltene nijedno pivo ne poznajem, ali je znacajnije tu sto maltene nijedno ne ne valja :D. Tako da u poslednje vreme svodim izbor na tamno-svetlo i uzmem prvo koje stoji na rafu.
assück Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 rosto©ker je, po mom ukusu, najlosije nemacko pivo. trazi mu jever ili lübzer pils od onih iz vecih severnonemackih pivara. piva koja se ubijaju na plazama baltickog mora u letnje predvece oko 22h. ;)ne mogu da mu tražim, vratio seali evo, tražim tebi neko koje po tvom skromnom mišljenju vrijedi :P
assück Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 berliner kindl meni OK, nisam se usro u gaće od sreće, kao ni od tuge.
maheem Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 (edited) joj sad mi se pije Edited May 31, 2011 by maheem
WTF Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Probao sam danas Belog Jelena i stvarno je dobar, mada ima mnogo boljih nemackih i belgijskih psenicnih belih. Od drugih koje sam probao sad i prosli put kad sam bio ovde Lav i Jelen su OK, Niksicko tamno rula
kralj Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Probao sam danas Belog Jelena i stvarno je dobar, mada ima mnogo boljih nemackih i belgijskih psenicnih belih. Pitanje je samo ima li gorih. Mada ga ni to pitanje ne sprecava da mi bude omiljeno domace pivo.
Recommended Posts