Jump to content

Featured Replies

Pih, stipsa. Meni je bivsi kolega Nijemac pre par godina doneo jedno 15-20 razlicitih vrsta. Ali mi je, znajuci da sam pijanica, pedagoski davao po jednu flasu svaki dan :D

Edited by Milogled Bluff

berliner kindl je tek nesto bolji od rostokera i sl.

kindl mi je jedini ostao, saće i on da zaginea rostoker nemam pojma šta je :(

kindl mi je jedini ostao, saće i on da zaginea rostoker nemam pojma šta je :(
rosto©ker je, po mom ukusu, najlosije nemacko pivo. trazi mu jever ili lübzer pils od onih iz vecih severnonemackih pivara. piva koja se ubijaju na plazama baltickog mora u letnje predvece oko 22h. ;)

To je problem s kojim se i ja susrecem. Maltene nijedno pivo ne poznajem, ali je znacajnije tu sto maltene nijedno ne ne valja :D. Tako da u poslednje vreme svodim izbor na tamno-svetlo i uzmem prvo koje stoji na rafu.

rosto©ker je, po mom ukusu, najlosije nemacko pivo. trazi mu jever ili lübzer pils od onih iz vecih severnonemackih pivara. piva koja se ubijaju na plazama baltickog mora u letnje predvece oko 22h. ;)
ne mogu da mu tražim, vratio seali evo, tražim tebi neko koje po tvom skromnom mišljenju vrijedi :P :lol:

kakav je beli jelen, je li icemu?

Meni odlican.

berliner kindl meni OK, nisam se usro u gaće od sreće, kao ni od tuge.

joj sad mi se pije :mellow:

Edited by maheem

kakav je beli jelen, je li icemu?
i meni odličan

Probao sam danas Belog Jelena i stvarno je dobar, mada ima mnogo boljih nemackih i belgijskih psenicnih belih. Od drugih koje sam probao sad i prosli put kad sam bio ovde Lav i Jelen su OK, Niksicko tamno rula :Hail:

Probao sam danas Belog Jelena i stvarno je dobar, mada ima mnogo boljih nemackih i belgijskih psenicnih belih.
Pitanje je samo ima li gorih. Mada ga ni to pitanje ne sprecava da mi bude omiljeno domace pivo.

dobar je beli Jelen. sasvim dobar.

Sasma [izravni prijenos nau drinkinga]