May 31, 201113 yr Pih, stipsa. Meni je bivsi kolega Nijemac pre par godina doneo jedno 15-20 razlicitih vrsta. Ali mi je, znajuci da sam pijanica, pedagoski davao po jednu flasu svaki dan :D Edited May 31, 201113 yr by Milogled Bluff
May 31, 201113 yr kindl mi je jedini ostao, saće i on da zaginea rostoker nemam pojma šta je :(rosto©ker je, po mom ukusu, najlosije nemacko pivo. trazi mu jever ili lübzer pils od onih iz vecih severnonemackih pivara. piva koja se ubijaju na plazama baltickog mora u letnje predvece oko 22h. ;)
May 31, 201113 yr To je problem s kojim se i ja susrecem. Maltene nijedno pivo ne poznajem, ali je znacajnije tu sto maltene nijedno ne ne valja :D. Tako da u poslednje vreme svodim izbor na tamno-svetlo i uzmem prvo koje stoji na rafu.
May 31, 201113 yr rosto©ker je, po mom ukusu, najlosije nemacko pivo. trazi mu jever ili lübzer pils od onih iz vecih severnonemackih pivara. piva koja se ubijaju na plazama baltickog mora u letnje predvece oko 22h. ;)ne mogu da mu tražim, vratio seali evo, tražim tebi neko koje po tvom skromnom mišljenju vrijedi :P
May 31, 201113 yr Probao sam danas Belog Jelena i stvarno je dobar, mada ima mnogo boljih nemackih i belgijskih psenicnih belih. Od drugih koje sam probao sad i prosli put kad sam bio ovde Lav i Jelen su OK, Niksicko tamno rula
May 31, 201113 yr Probao sam danas Belog Jelena i stvarno je dobar, mada ima mnogo boljih nemackih i belgijskih psenicnih belih. Pitanje je samo ima li gorih. Mada ga ni to pitanje ne sprecava da mi bude omiljeno domace pivo.