May 18, 201113 yr Predstavljen novi proizvod apatinske pivare: "Jelen belo", mutno pšenično pivo.Bojim se da će da userutm.Cenim da će biti ok na početku.Jedan znalac piva mi je tvrdio da se ta piva lakše provale kad fabrika sklizne u fušeraj...
May 23, 201113 yr Upravo pijem, meni se sviđa, pravo pšenično, kakvo i treba da budeUpravo pijem, meni se sviđa, pravo pšenično, kakvo i treba da bude
May 23, 201113 yr Našao Unionov Radler u limenci, grejpfrut. Probao sa limunom, odlično je, za ovo ću da sačekam do sutra, da otopli :)
May 23, 201113 yr il' sam ja ojacao il' nesto nije u redu s pivom.pokvarilo ti se pivo, vi'š da je iz 2006. piješ 8,5% i žališ se da te ne radi pređi na rakiju brajo
May 23, 201113 yr pokvarilo ti se pivo, vi'š da je iz 2006. piješ 8,5% i žališ se da te ne radi pređi na rakiju brajo ¡caramba! :D
May 24, 201113 yr Našao Unionov Radler u limenci, grejpfrut. Probao sa limunom, odlično je, za ovo ću da sačekam do sutra, da otopli :)nemoj da bacaš pare. uzmeš ovoi dodaš dve trećine piva, led i krišku limuna i dobiješ prefektan radler
May 24, 201113 yr Upravo pijem, meni se sviđa, pravo pšenično, kakvo i treba da buderekao bih da mu je malo retka pena za psenicnoza ljubitelje radlera: slusajte banacanina i pravite ga sami. jos nisam probao radler iz flase koji je bio bolji od rucnospremljenog. Edited May 24, 201113 yr by Zverilla
May 24, 201113 yr Nigde mi u kraju nema ovog irvasa.Na ovoj slici deluje dramaticno, pena kao sampon, a boja mozda zbog foto efekata izgleda ovako svetlo. U sustini, bitno je da su krenuli da mute piva, pa ce se iznaci vec neko ko ga bude pristojno zamuti.