Sara Goldfarb Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 aaaaaaaaaaaaa :o aj mi preporučaj neko pivo za poklon domaće, a da nije jelen i lav!
yolo Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 uh kad bi ovog bilo u radnjama. ima samo u kafanama za 264 dinusa.kojim kafanama?
nisam ja Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 ja pijem u berlineru. prica se da ima u još 15ak ns kafana koje oni snabdevaju. ajriš, grafiti...
Willow Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Primećujem da se Staropramen (boca 0,5) korigovao, tokom praznika popio sam par veoma pitkih primeraka. Zato je Jelen (nova boca 0,5) priličan žasu, a kod Pils Plusa (nova boca 0,5) uočen ozbiljan pad pitkosti.
Frank Pembleton Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Zlatni Lav je definitivno PanCekaj ti rece da je Pan dobar?
renne Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Nisam ni rekao da Lav ne valja :)Samo konstatovao da su dva piva pod istim imenom :)
Frank Pembleton Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Nisam ni rekao da Lav ne valja :)Samo konstatovao da su dva piva pod istim imenom :)Pa to ti kazem hvalio si pan a meni je lav loooos.... ;)
Roger Sanchez Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 nakon nekog vremena opet sam u sebe rukno 1 Tomislava. ne znam jel to Gotovinom isprovocirani izljev patriotizma, ali Tomo šije ove bjelosvjecke Ginise i Kilkenije.
Čutura Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Nisam ni rekao da Lav ne valja :)Samo konstatovao da su dva piva pod istim imenom :) Ako me secanje dobro sluzi, Pan sam poslednji put pio septembra 2009 i a zlatni Lav prosle nedelje, Pan je dosta pitkiji i nekako manje hmeljast, al ko sto rekoh mozda i ne pamtim dobro, a i Pan sam pio na pecanju a kao sto se zna tamo je sve pitkije :)
Čutura Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Zlatni je isto skroz pitak Moz' bit' da je do pecanja, a i septembar je bio vruc ;)
zorglub Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Ne vidim zašto bi se kvalitet piva ocenjivao samo pitkošću (?, rasejani?). Staropramen sa početaka je bio toliko pitak da je bio loš.
banatjanin Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 (edited) Zlatni Lav je definitivno Panznate, jel, da su vlasnici obe pivare isti. mislim, Carlsberg. zato je i primenjena ista kampanja za novo pivo. prvo je dobro prošla u HR, pa su je preslikali u nas Edited May 11, 2011 by banatjanin
Recommended Posts