April 24, 201113 yr aaaaaaaaaaaaa :o aj mi preporučaj neko pivo za poklon domaće, a da nije jelen i lav!
April 24, 201113 yr uh kad bi ovog bilo u radnjama. ima samo u kafanama za 264 dinusa.kojim kafanama?
April 24, 201113 yr ja pijem u berlineru. prica se da ima u još 15ak ns kafana koje oni snabdevaju. ajriš, grafiti...
May 5, 201113 yr Primećujem da se Staropramen (boca 0,5) korigovao, tokom praznika popio sam par veoma pitkih primeraka. Zato je Jelen (nova boca 0,5) priličan žasu, a kod Pils Plusa (nova boca 0,5) uočen ozbiljan pad pitkosti.
May 8, 201113 yr Nisam ni rekao da Lav ne valja :)Samo konstatovao da su dva piva pod istim imenom :)
May 8, 201113 yr Nisam ni rekao da Lav ne valja :)Samo konstatovao da su dva piva pod istim imenom :)Pa to ti kazem hvalio si pan a meni je lav loooos.... ;)
May 8, 201113 yr nakon nekog vremena opet sam u sebe rukno 1 Tomislava. ne znam jel to Gotovinom isprovocirani izljev patriotizma, ali Tomo šije ove bjelosvjecke Ginise i Kilkenije.
May 8, 201113 yr Nisam ni rekao da Lav ne valja :)Samo konstatovao da su dva piva pod istim imenom :) Ako me secanje dobro sluzi, Pan sam poslednji put pio septembra 2009 i a zlatni Lav prosle nedelje, Pan je dosta pitkiji i nekako manje hmeljast, al ko sto rekoh mozda i ne pamtim dobro, a i Pan sam pio na pecanju a kao sto se zna tamo je sve pitkije :)
May 8, 201113 yr Ne vidim zašto bi se kvalitet piva ocenjivao samo pitkošću (?, rasejani?). Staropramen sa početaka je bio toliko pitak da je bio loš.
May 11, 201113 yr Zlatni Lav je definitivno Panznate, jel, da su vlasnici obe pivare isti. mislim, Carlsberg. zato je i primenjena ista kampanja za novo pivo. prvo je dobro prošla u HR, pa su je preslikali u nas Edited May 11, 201113 yr by banatjanin