Frank Pembleton Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 u merkatoru se pojavilo paulaner burence od 5l, mutni i bistriJel to bure ima slavinu ili mora ovakvo neko sokocalo?
S.L. Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Da li suščestvuje i dalje Zoffman? Nisam ga video bar jedno 2-3 god. Zadnji put u prodavnici swiss lion-a, prodavali flašice za male pare.
Utvara Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Nisam ga video bar jedno 2-3 god. Zadnji put u prodavnici swiss lion-a, prodavali flašice za male pare.Vršačka pivara valjda je propala šta li...Prave valjda samo za pivaru u gradu Vršcu, a za izvoz slabo. Neke malverzacije u pivari tako nešto.
Frank Pembleton Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 ima instalirana slavinaOpaaa pa to će mi očigledno biti "zaduženje" na prvom ovogodišnjem roštilju ;)
dig_chohano Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Jbt, ja ne volim te buriće, uvek mislim da ostane unutra još bar litar piva koji se ne može istočiti.
Frank Pembleton Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Jbt, ja ne volim te buriće, uvek mislim da ostane unutra još bar litar piva koji se ne može istočiti.Kad to kažem domaćinu roštiljanja knindži iz ugrinovaca ima da radi bonsek ili brusilica!
assück Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 jbmliga, deluje privlačno jer odmah u glavi imam slike fraternity orgija iz B filmova 80ih, ali kad bolje razmislim, bolje da kupim 10 konzervi Paulanera za te pare. lakše i bolje za ohladiti, ne mora da se popije sve odmah da ne izvetri.
zorglub Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Kad to kažem domaćinu roštiljanja knindži iz ugrinovaca ima da radi bonsek ili brusilica!Knindže su u Busijama, molim lepo. Treba videti tamošnju seosku slavu.
assück Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 A sto je problem popiti sve odma?pa dobro, hmeljnim svinjama poput tebe nije. mutni paulanac nije da se pije na litre, imho. to je pivo za gustiranje i uživanciju, 1-2 flajkice 0.33 sasvim dovoljno (to su one ambalaže koje ne priznaješ )
Milogled Bluff Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Dobro, dobro, prefinjeni pivopijo, enoloze i stari astroloze <_<
Zverilla Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 pa dobro, hmeljnim svinjama poput tebe nije. mutni paulanac nije da se pije na litre, imho. to je pivo za gustiranje i uživanciju, 1-2 flajkice 0.33 sasvim dovoljno (to su one ambalaže koje ne priznaješ )ono se ne pije u velikim kolicinama jer ako se napijes od njega glava boli 3 dana :)
Frank Pembleton Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 pa dobro, hmeljnim svinjama poput tebe nije. mutni paulanac nije da se pije na litre, imho. to je pivo za gustiranje i uživanciju, 1-2 flajkice 0.33 sasvim dovoljno (to su one ambalaže koje ne priznaješ )Ali ako nas je 5-6 pivopija na licinom mestu? ;)
assück Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 onda ga pijete mlakog, ili imate veliki frdž or zamrzivač
Recommended Posts