assück Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 smo rekli da oni sa germanskih govornih područja ne postuju ovdi??? <_< probo bih sve
Amelija Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 svima iz nemacke. ostali mogu :Dbio si i ostao :fashisto: za vikend se intenzivno konzumirao Tannenzaepfle[/img]dobar!smo rekli da oni sa germanskih govornih područja ne postuju ovdi??? <_< primećujem izraziti antigermanizam... i ne znam šta mi valja činiti...bwt Jelen je dosadan
dig_chohano Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Pio sinoć, neka microbrewery iz moje palanke ga mesi, opako dobro. Ukusom sličan Belgien Bruinn Superbenedictine Special Extra Stout Weisslasger Trippelu, samo % alkohola niži, tako da je vrlo lokabilno.
Parsons Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Pio sinoć, neka microbrewery iz moje palanke ga mesi, opako dobro. ovo uglavnom ide jedno uz drugo
dig_chohano Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 samo iz tvojih usta? ovo uglavnom ide jedno uz drugo
assück Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 iek meek dig fenegrijk staat! psujem na flamanskom najbolje što umem
dig_chohano Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 iek meek dig fenegrijk staat! psujem na flamanskom najbolje što umem Ako prenebregnemo nekoliko pravopisnih grešaka, rekao si mi da sebi stavljaš nešto moje, samo me dijalekt malo jebe.
assück Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 tvoju flašu Belgien Bruinn Superbenedictine Special Extra Stout Weisslasger Trippela u sebe?ali praznu
dig_chohano Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Hahaha, oćeš da piješ Belgien Bruinn Superbenedictine Special Extra Stout Weisslasger Trippel a ne znaš da se Belgien Bruinn Superbenedictine Special Extra Stout Weisslasger Trippel ne flašira
henrik larsson Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Ja sam ga flaširao par puta (mislim na Belgien Bruinn Superbenedictine Special Extra Stout Weisslasger Trippel, naravno) i bio je ok. Evo ti majica. Unutra je čokolada.
BraveMargot Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 svima iz nemacke. ostali mogu :Dkad odem u nemacku nedostaje mi bitter.
dig_chohano Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 (edited) Evo ti majica. Unutra je čokolada.A humus, cicijo? Edited April 5, 2011 by dig_chohano
henrik larsson Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Dao sam ti na drugoj temi, ali evo ti i ovde. Umotan je u b92/život pa u majicu. Pazi da ti kumin ne izbije oko.
Recommended Posts