April 4, 201114 yr smo rekli da oni sa germanskih govornih područja ne postuju ovdi??? <_< probo bih sve
April 4, 201114 yr svima iz nemacke. ostali mogu :Dbio si i ostao :fashisto: za vikend se intenzivno konzumirao Tannenzaepfle[/img]dobar!smo rekli da oni sa germanskih govornih područja ne postuju ovdi??? <_< primećujem izraziti antigermanizam... i ne znam šta mi valja činiti...bwt Jelen je dosadan
April 5, 201114 yr Pio sinoć, neka microbrewery iz moje palanke ga mesi, opako dobro. Ukusom sličan Belgien Bruinn Superbenedictine Special Extra Stout Weisslasger Trippelu, samo % alkohola niži, tako da je vrlo lokabilno.
April 5, 201114 yr Pio sinoć, neka microbrewery iz moje palanke ga mesi, opako dobro. ovo uglavnom ide jedno uz drugo
April 5, 201114 yr iek meek dig fenegrijk staat! psujem na flamanskom najbolje što umem Ako prenebregnemo nekoliko pravopisnih grešaka, rekao si mi da sebi stavljaš nešto moje, samo me dijalekt malo jebe.
April 5, 201114 yr tvoju flašu Belgien Bruinn Superbenedictine Special Extra Stout Weisslasger Trippela u sebe?ali praznu
April 5, 201114 yr Hahaha, oćeš da piješ Belgien Bruinn Superbenedictine Special Extra Stout Weisslasger Trippel a ne znaš da se Belgien Bruinn Superbenedictine Special Extra Stout Weisslasger Trippel ne flašira
April 5, 201114 yr Ja sam ga flaširao par puta (mislim na Belgien Bruinn Superbenedictine Special Extra Stout Weisslasger Trippel, naravno) i bio je ok. Evo ti majica. Unutra je čokolada.
April 5, 201114 yr Evo ti majica. Unutra je čokolada.A humus, cicijo? Edited April 5, 201114 yr by dig_chohano
April 5, 201114 yr Dao sam ti na drugoj temi, ali evo ti i ovde. Umotan je u b92/život pa u majicu. Pazi da ti kumin ne izbije oko.