maheem Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Jebo limun, s pivom ili bezjebo tebe s limunom i pivom
Indy Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 jebo pivo s limunom Ja Coronu nikad nisam ni probao bez limuna.
SNARC Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Uzevsi u obzir ponudu na domacem trzistu,nista ne ostavlja manje posledice uz vece uzivanje od ovoga
Hobbit slayer Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 (edited) Kome nije mrsko, neka pogleda...Sve epizode serijala The Beer Frontier koji se prikazuje na lokalnom community tv kanalu u Melburnu... Recenzije piva, DIY brewing tips, pivo & has...http://www.youtube.c...ebeerfrontiertv Kao uzorak evo vam jedan klip... Edited April 1, 2011 by Hobbit slayer
henrik larsson Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Uzevsi u obzir ponudu na domacem trzistu,nista ne ostavlja manje posledice uz vece uzivanje od ovoga+1
Zverilla Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 (edited) od ovolike price sam ozedneo, moracu jedno::)(ali samo zato sto mi je nestalo Belgien Bruinn Superbenedictine Special Extra Stout Weisslasger Trippel.a) Edited April 1, 2011 by Zverilla
kapetanm Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Kod mene u radnji se pojavilo Jagodinsko :) , što budi uspomene na davne dane. A sramim se priznati da volim upravo tuborg
Amelija Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 pivo s limunom je bzvztj bilo kakvi dodaci u pivu => bzvz
henrik larsson Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 pivo s limunom je bzvztj bilo kakvi dodaci u pivu => bzvzPlus jean
Alphons Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Pa taj Zlatni Lav je u stvari Panedit: pZ, ima ga redovno u Familijama i Idejamammm, moram probati.Aj recite mi kakve su reakcije kad dođete u Kroaciju i probate ovo. Ja se ne usudim reć da je meni to OK (uz jelo, nisam probao na gladno). E sad, ne znam jel Pivo pravi topik za to, al recimo da improviziram. nisam probao, ali npr meni je Tuborg sa limunom bio živ kurac. pošto sam ga pio na suncu na 35C, dok je bio hladan prvih 15 sec još je mogao da prođe. posle se pretvorio u pišaćku/splačinu i bacio sam pola flaše. kapiram da su svi sa limunom na taj fazon+1, golo govno.A sto se Hrvatskih piva tice, kada sam tamo pijem gotovo iskljucivo Tomislava. kveščn : jel probao neko Kruger&Brent ?
Amelija Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 pluh izem ti topika, moram sad da posegnem za gajbom Erdingera u kujni...
SNARC Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 kveščn : jel probao neko Kruger&Brent ?Sto..jel ga lajkujes ?
Alphons Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 ne, nego nešto čitao o njemu i video da se prodaje u svega par mesta u gradu pa idem ovih dana da ga overim.Samo me zanimala pređašnja iskustva forumaša.I znam, ne može da se poredi sa Belgien Bruinn Superbenedictine Special Extra Stout Weisslasger Trippelom
Recommended Posts