Jump to content

Featured Replies

spacer.png

Danas pripremljeno za probu... 

• 1 month later...

Jos uvijek je ljeto, a bio popust u lokalnoj prodavnice, pa rekoh sto da ne. Plus je flasa za 5+ (330 ml, a oblik pivske flase iz nase i vase mladosti).

IMG-1253-Copy.jpg

Ne znam da li je u pitanju neka lokalna akcija, pošto se u onom oficijelnom katalogu na pominje, Pilsner Urquell u Maxi prodavnicama (VA) 16-22.09. bagatelnih 65 dinara. E sad, juče je to odmah nestalo pa se čeka nova isporuka. Inače, ovde ima nekoliko njihovih prodavnica, sve su male i do sada nisu ni imale ovo pivo u ponudi.

to pratiš pčellicu jedne nedelje u mesecu 50 posto popusta na neke proizvode. daju po šest komada. 

28 minutes ago, variola said:

Ne znam da li je u pitanju neka lokalna akcija, pošto se u onom oficijelnom katalogu na pominje, Pilsner Urquell u Maxi prodavnicama (VA) 16-22.09. bagatelnih 65 dinara. E sad, juče je to odmah nestalo pa se čeka nova isporuka. Inače, ovde ima nekoliko njihovih prodavnica, sve su male i do sada nisu ni imale ovo pivo u ponudi.

Au. 

I am ready to get usran & sasran.

• 4 weeks later...

U Maxiju sasvim solidna akcija čeških i inih piva

Lidlov crveni Argus, 4%, odlično pivo za one koji vole starinski ukus  jako gorkog pivaspacer.png

Odličan vops...Baš mi se svidelo!:thumbsup:

Konačno se u široj distribuciji pojavila Baraba Banjalučke pivare. Odlično lagano ječmeno pivo za svakodnevno opijanje

spacer.png

Gde ima da se uzme baraba?

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

U Amanu

Odlična nova tura Arfus lagera

20211106_175328.jpg

Ziv bio Renne!

estrella-galicia-lata-50cl-2.png

Živjeli dječače