Jump to content
IGNORED

Pivo

alberto.ascari

Recommended Posts

Posted

Pih, što je gadan ovaj Peroni 'gran riserva', što smaraju sa bilborda. Hemija obična.

Posted

Malopre svratih do Drinkstore radnje. Do 14 januara, Nectar pivo, staklo 0.5 lit. ambalaža je bespovratna. Meni je ovo pivo ok.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Posted

Nektar je pojam u odnosu na ovo nadrndano talijansko.

Posted

Pio sam peroni pšenično. Boca je bila sa čini mi se plavom etiketom, a dizajn boce mi je više vinski. Šta znam, bilo mi je ok, ali ništa extra. Evo sad pijem Nectar, baš dobar. U Drinkstoru je sad 64 din 0.5 i bespovratna je ambalaža. Mada ovo za ambalažu pretpostavljam da je akcija Nectara i da je tako i u ostalim radnjama. Ja sam danas uzeo 20 komada, da imam da menjam za pune, kada se akcija završi[emoji2]

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Posted

Ja sam taj Peroni probao prošle godine i bio je sasvim OK, ali ovaj sad je sasvim katastofalan.

• 2 months later...
Posted

dooobro. btw, u poslednje vreme izaslo na trziste dosta zanimljivih spanskih piva.

9548548931614.jpg

Posted

Odlično ko ne žali bubreg dati za pivo

20210330_194930.jpg

• +1 2
Posted

Pšenično Patronus iz Lidla baš dobro za te pare.

• 2 weeks later...
Posted

Samo da prijavim da su i Peroni i Moreti u konzervi jedno golo ništa, jelenoliki masovni lageri od kukuruza. A i ja sam budala, Italijani i pivo... 

Sa druge strane, Salto lager otkrovenje! Čisto, sveže, taman gorko, fino hmeljasto. 

Posted
Samo da prijavim da su i Peroni i Moreti u konzervi jedno golo ništa, jelenoliki masovni lageri od kukuruza. A i ja sam budala, Italijani i pivo... 

Sa druge strane, Salto lager otkrovenje! Čisto, sveže, taman gorko, fino hmeljasto. 
Ti si stvarno promenio ime magazina?
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

.... Shiit has hit the fan!

Posted

juce pazario u Lidlu, nisam bas srecan sa ovoliko vocnog ukusa. fakin finci.

pyynikin-cerveza-pacific-regular.jpg

Posted
1 hour ago, Lancia said:

juce pazario u Lidlu, nisam bas srecan sa ovoliko vocnog ukusa. fakin finci.

pyynikin-cerveza-pacific-regular.jpg

Finci piju pivo?!

Posted
6 minutes ago, maheem said:

Finci piju pivo?!

Veovatno ovo ne.