December 26, 20204 yr Pih, što je gadan ovaj Peroni 'gran riserva', što smaraju sa bilborda. Hemija obična.
December 26, 20204 yr Malopre svratih do Drinkstore radnje. Do 14 januara, Nectar pivo, staklo 0.5 lit. ambalaža je bespovratna. Meni je ovo pivo ok. Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
December 26, 20204 yr Pio sam peroni pšenično. Boca je bila sa čini mi se plavom etiketom, a dizajn boce mi je više vinski. Šta znam, bilo mi je ok, ali ništa extra. Evo sad pijem Nectar, baš dobar. U Drinkstoru je sad 64 din 0.5 i bespovratna je ambalaža. Mada ovo za ambalažu pretpostavljam da je akcija Nectara i da je tako i u ostalim radnjama. Ja sam danas uzeo 20 komada, da imam da menjam za pune, kada se akcija završi[emoji2]Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
December 26, 20204 yr Ja sam taj Peroni probao prošle godine i bio je sasvim OK, ali ovaj sad je sasvim katastofalan.
March 23, 20214 yr dooobro. btw, u poslednje vreme izaslo na trziste dosta zanimljivih spanskih piva.
April 9, 20213 yr Samo da prijavim da su i Peroni i Moreti u konzervi jedno golo ništa, jelenoliki masovni lageri od kukuruza. A i ja sam budala, Italijani i pivo... Sa druge strane, Salto lager otkrovenje! Čisto, sveže, taman gorko, fino hmeljasto.
April 9, 20213 yr Samo da prijavim da su i Peroni i Moreti u konzervi jedno golo ništa, jelenoliki masovni lageri od kukuruza. A i ja sam budala, Italijani i pivo... Sa druge strane, Salto lager otkrovenje! Čisto, sveže, taman gorko, fino hmeljasto. Ti si stvarno promenio ime magazina?[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23].... Shiit has hit the fan!
April 10, 20213 yr 1 hour ago, Lancia said: juce pazario u Lidlu, nisam bas srecan sa ovoliko vocnog ukusa. fakin finci. Finci piju pivo?!