Anonymous Posted December 26, 2020 Posted December 26, 2020 Pih, što je gadan ovaj Peroni 'gran riserva', što smaraju sa bilborda. Hemija obična.
tassotti Posted December 26, 2020 Posted December 26, 2020 Malopre svratih do Drinkstore radnje. Do 14 januara, Nectar pivo, staklo 0.5 lit. ambalaža je bespovratna. Meni je ovo pivo ok. Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
Anonymous Posted December 26, 2020 Posted December 26, 2020 Nektar je pojam u odnosu na ovo nadrndano talijansko.
tassotti Posted December 26, 2020 Posted December 26, 2020 Pio sam peroni pšenično. Boca je bila sa čini mi se plavom etiketom, a dizajn boce mi je više vinski. Šta znam, bilo mi je ok, ali ništa extra. Evo sad pijem Nectar, baš dobar. U Drinkstoru je sad 64 din 0.5 i bespovratna je ambalaža. Mada ovo za ambalažu pretpostavljam da je akcija Nectara i da je tako i u ostalim radnjama. Ja sam danas uzeo 20 komada, da imam da menjam za pune, kada se akcija završi[emoji2]Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
Anonymous Posted December 26, 2020 Posted December 26, 2020 Ja sam taj Peroni probao prošle godine i bio je sasvim OK, ali ovaj sad je sasvim katastofalan.
Lancia Posted March 23, 2021 Posted March 23, 2021 dooobro. btw, u poslednje vreme izaslo na trziste dosta zanimljivih spanskih piva.
banatjanin Posted April 9, 2021 Posted April 9, 2021 Samo da prijavim da su i Peroni i Moreti u konzervi jedno golo ništa, jelenoliki masovni lageri od kukuruza. A i ja sam budala, Italijani i pivo... Sa druge strane, Salto lager otkrovenje! Čisto, sveže, taman gorko, fino hmeljasto.
Frank Pembleton Posted April 9, 2021 Posted April 9, 2021 Samo da prijavim da su i Peroni i Moreti u konzervi jedno golo ništa, jelenoliki masovni lageri od kukuruza. A i ja sam budala, Italijani i pivo... Sa druge strane, Salto lager otkrovenje! Čisto, sveže, taman gorko, fino hmeljasto. Ti si stvarno promenio ime magazina?[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23].... Shiit has hit the fan!
Lancia Posted April 10, 2021 Posted April 10, 2021 juce pazario u Lidlu, nisam bas srecan sa ovoliko vocnog ukusa. fakin finci.
maheem Posted April 10, 2021 Posted April 10, 2021 1 hour ago, Lancia said: juce pazario u Lidlu, nisam bas srecan sa ovoliko vocnog ukusa. fakin finci. Finci piju pivo?!
Lancia Posted April 10, 2021 Posted April 10, 2021 6 minutes ago, maheem said: Finci piju pivo?! Veovatno ovo ne.
Recommended Posts