July 5, 20204 yr Aman, merkatorU Amanu gledah pre neki dan, nije imalo.....ali ga zato malopre popih točeno, u lokalnom kafiću....za moj ukus dosta dobro.....u tom lokalu toče i Ubsko, ali ga nažalost danas nisu imali.....pa ga nisam probaoSent from my SM-N950F using Tapatalk
July 24, 20204 yr Staropramen nefiltrirani, dal sto ga prave Cesi a ne nasi zlikovci u Apatinu, dal sto je bio trenutak ali skroz dobro.
August 24, 20204 yr Nije loše, mada mi je drugo crno pivo iste pivovare, Grička Vještica, bolje, nekako je manje slatko Edited August 24, 20204 yr by Zis
September 8, 20204 yr Bojkotujem ga još od kad sam živeo u Ljubljani - samo Union. A u čemu je fora sa nagradnom igrom ?
September 8, 20204 yr Paaa.. imaš šanse da nešto osvojiš ako popiješ dnevno nekih 150 piva.Tako je koncipirana nagradna igra, verovatno učestvuju samo konobari prometnijih kafana
September 8, 20204 yr Pa to, max je 11 po čepu tj jednom kodu.Sad ti vidi koliko je to flaša ili konzervi.Cilj bi trebao da bude da svi imaju iste šanse i onaj što popije 2-3 piva i onaj što " popije" 200.Bar ja tako zamišljam nag.igru